Sechestrat, ras in cap, f... t in c.r. Imi pare rau pentru catelul tau dar nu prea ai ce sa ii faci legal
Cred ca e cazul sa concediati angajatul cu pricina, nu se stie de ce a facut aceasta fapta, fiti foarte atenti a facut aceasta fapta cu un anumit scop.
Altceva chiar nu ai ce sa faci, e pacat ca la noi nu sunt pretuite animalele, chiar nu cred ca ai ce sa faci in afara de a te scapa de acel muncitor
Pai eu presupun ca a facut asta deoarece cainele il stresa, latra mereu si sarea la el, dar nu s-a intamplat niciodata sa-l muste sau alte intamplari neplacute.Eu nu am avut cum sa supraveghez cainele mereu avand in vedere ca este la tara la bunicul si matusa mea.Plus ca gradina este foarte mare si nu a avut cum sa-si dea cineva seama. Dar nu cred ca tine numai de asta pentru ca atata timp cat un lucru nu iti apartine nu cred ca trebuie sa te legi de el.Si mi-am facut griji si am cautat catelul.Cand l-am gasit am zis ca daca il prind pe nemernic ii dau cu ceva in cap
Da-l in judecata...sau fa un scandal enorm... pune-l sa-ti plateasca cainele si dupa concediaza-l...doar cateva sfaturi...
Baby.ShiNe
Faza e ca inca nu ai dovezi ca tia omorat catelu imi pare rau de el pentru ca toata chestia asta nu trebuia sa se razbune pe el pentru ca a prins momentu ca e slab si voi nu l-ati vazut imi pare rau nu stiu ce sa spun eu iubesc animalele si iti spun ca nu prea ai ce face daca nu poti sa il concediezi altceva nu ai ce sa-i faci
Numai cu banuiala nu poti face ceva semnificativ. Daca tot il dai afara pe trantor, da-i si cainele sa-l ingroape...
Buna. Poti deschide proces, asta numai in cazul in care ai dovezi, iar daca nu, nu poti face nimic.Bye.
Ai grija poate te-a si furat. uitate bine prin curte si poti sa-l concediezi. Dar mai poti face ceva, du-te la un veterinar si sa-ti spuna de ce a murit catelu.pentru ca e ceva suspect.ai grija
Imi pare rau pentru catelul ta. legal nu prea cred ca ai sa poti face ceva.singura posibilitate este de a il concedia. dar exista si posibilitatea sa nu il fi omorat el.de exemplu si mie miau fost omorati niste caine dar neam dat seama ca totul era pregatit de niste hoti care au eliminat obstacolele
Nu cred ca e altceva mai bun de facut decat sa il concediezi...
oo doamne ce nemernic.doar pentru ca larta si sarea pe e sa il omoare?!
sincer eu te sfatuiesc sa il concediezi.
saracutul caine.
Twister09 întreabă: