| Florentina9210 a întrebat:

La multi ani TPU! Am si eu nevoie de un sfat. Este vorba de un baiat, pe care il plac foarte mult si el pe mine de altfel, cu sora sa sunt prietena buna, mai venea dormea la mine cand eram mai mici. Mamele noastre sunt prietene bune. Faza e ca el tot timpul imi da mesaj, intra in vorba cu mine, se intereseaza de viata mea, ceea ce altii nu au fost in stare sa faca si au preferat sa plece. Ne intelegem foarte bine, este vorba sa vina in tara anul acesta prin Februarie. Problema e ca distanta este un fel de impediment. El lucreaza cu mama si cu sora sa in Cipru, si vin foarte rar in tara. Credeti ca ar rezista un fel de relatie sau mai bine ramanem la statutul de buni amici?

51 răspunsuri:
| AdrianPanaintescu a răspuns:

Dacă aș fi în locul tău aș intra într-o relație cu el când vei reuși să elimini distanța. Lumea e mare nu știi ce se poate întâmpla!

| Florentina9210 explică (pentru AdrianPanaintescu):

Asta ma gandeam si eu. Dar am totusi o teama. Relatie la distanta nu rezista intotdeauna, dar pe el il cunosc de mica. Ne stim de cand aveam 5 ani.

| papuciirupti a răspuns (pentru AdrianPanaintescu):

Boss, lumea e micawinking

| Vasi_Don_1999 a răspuns (pentru AdrianPanaintescu):

Daca se iubesc cu adevarat. poate sa fie lumea cat de mare. happy

| Florentina9210 explică (pentru Vasi_Don_1999):

Faina melodia.

| Vasi_Don_1999 a răspuns (pentru Florentina9210):

Cum am zis. daca e dragoste reciproca poate sa fie lumea cat de mare.

Dap.
e adevarata.

Eu am mai fost cu alti baieti, crezand ca il voi uita, dar nu a fost asa. Tot timpul imi sta gandul la el si intotdeauna imi sare in ajutor cand am nevoie. Mi-a zis ca daca am vreodata probleme la mine in zona sa il anunt. E din aceeasi zona cu mine distanta intre noi e cam de vreo 10 minute.

| papuciirupti a răspuns (pentru AdrianPanaintescu):

Incearca. hai cu tupeu. sau mai bine asteapta pana in februarie cand va fi mai bine sa incepi si sa te convingi cu adevarat si pentru ultima oara.
si da intra intr-o relatie cu el, daca te cunosti de3 o viata si va intelegeti de unde stii ca nu ar fi omul visurilor tale, sa ai copii frumosi cu el, sa ii cresteti sa ii educati.
dupa o perioada o sa iti para rau, iti spun din propria experienta daca nu incerci.
cine nu risca nu castiga
bafta si la multi ani

| Florentina9210 explică (pentru papuciirupti):

Multumesc mult. O sa incerc/ Mi-a zis ca de abia asteapta sa ma vada sa ma ia in brate.big grin e genul de baiat sufletist, ceea ce am eu nevoie. M-a inteles in multe privinte.

El are casa acolo? sau sta asa pentru lucru?

| Anonimuserr a răspuns:

Distanta nu este un impediment. Dar totusi ca o relatie sa existe trebuei sa vedeti pentru a fi impreuna. CI nu asa la distanta. E bine sa relationezi cu cineva care este langa tine aproape de tine.
Daca va sta o perioada in Romania si ai de gand sa ai o relatie serioasa cu el si evident el la fel atunci este in regula. Unde exista intelegere exista tot.
Eu zic ca iubirea nu tine cont de limite. DEci, n-are limite. Totul va fi bine daca amandoi sunt pe aceiasi lungime de unda.
DAca exista iubire reciproca adevarata atunci totul va fi bine.

Sta cu maica sa cu chirie si sora sa e maritata. El are 20 si eu 23. Nu ar fi problema varsta, deoarece e foarte matur si descurcaret! Te poti baza pe el. Sta pentru lucru.

| papuciirupti a răspuns (pentru Florentina9210):

Daca e sufletist, ai grija sa nu il ranestewinking
tocmai ce spuneam, nu-l pierdewinking
parerea mea, ca si baiat ca si sufletist (nu glumesc, si eu sunt la fel) ar fi sa astepti pana vine si atunci dezvoltati, ar fi mult mai usor si mult mai bine

| Drimmero a răspuns:

Va iubiti? Ce mai conteaza distanta? Da-i bice!

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Cum am mai spus. DA, ne iubim! El e baiatul cu care as vrea sa imi intemeiez o familie. E genul de baiat care munceste pentru banul sau si nu asteapta la familie sa ii dea. Si-a cumparat haine, telefon din banii sai. Intotdeauna m-au atras baietii muncitori.

| Florentina9210 explică (pentru papuciirupti):

Ai dreptate.winking

Nu rata nimic.el va veni in Romania si daca veti fi impreuna te va duce cu el.iar dac nu e posibil va veni el in romania...credema tata a mers la mama pe jos 50 km. happy happy orice e posibil. in plus exista atatea mijloace de comunicare.

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Respect!

| AdrianPanaintescu a răspuns (pentru Florentina9210):

Poți să te muți cu el până la urmă..Vezi și tu altă țară.big grin Sau invers sunt convins că va fi bine de voi doi

Multumesc!

Foarte frumos. Cred ca esti mandru cu asemenea parinti. happy

Cum am spus orice e posibil. nu ai nimic de pierdut crede-ma. bafta! happy

Pai mi-a propus asta. Cum a fost vara trecuta sa sau o saptamana cu el, dar mama e mai comunista de fel si nu a fost de acord, bine o inteleg, sunt singura ei fata big grin Oricum el a zis ca nu prea are ce face in tara deoarece nu are de munca, acolo lucreaza la un job stabil. Deci intr-un fel ar fi sa ma mut eu la el, dar ii pun pe ai mei in cap :/

Mersi. happy

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

N-ai pentru ce, sanatate!

De asemenea!

| AdrianPanaintescu a răspuns (pentru Florentina9210):

Păi dintre iubirea și părinți... ce ai alege?
Oricum nu poți sta toată viața cu ai tăii... Trăiești o altă epocă...
Ascultă-ți inima!
https://goo.gl/qZU8ZI

Ai dreptate!