| mihaela098 a întrebat:

La o petrecere un prieten m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.Eu i-am spus nu.Mai tarziu mi-am dat seama ca il plac.Acum el se comporta ca si cum nu s-a intamplat nimic. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| anuscha997 a răspuns:

Pai... Discuti cu el despre asta.Bineinteles in particular si neaparat fata in fata nu pe ym sau pe alte din asteawinking. Poate nu vrea sa recunoasca fata de prieteni lui asa ceva de aceea se comporta asa.Insa daca iti zice ca nu a zis el asa ceva si ca daca a zis a zis doar asa sa vada ce zici. E clar ca simtea ceva atunci si acum ii e teama sa reunoasca.Multi baieti fac asa. Daca nu da-i pace o sa vina el inapoi singurelwinking cand o sa-si dea seama. Sper sa nu fie prea tarziu! Te-am lasat! Pa-pa!:*

5 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Baiatul se comporta asa deoarece tu l-ai refuzat o data, si cand primesti NU ca raspuns, uiti de ce s-a intamplat...De exemplu, daca ii ziceai DA se intampla ceva, dar i-ai zis NU si nu s-a intamplat nimic.asa ca el a uitat ce a fost. Intreaba-l daca oferta mai este valabila, si daca spune DA. faci cum iti spune inima. Daca spune NU, ii zici ca ai realizat ca ai facut o greseala prima data cand ai raspuns, si iti pare rau...acum simti ceva pentru el. Daca nu mai vrea deloc, uiti si tu peste asta...si nu il bagi in seama, il ignori.si ai sa vezi ca o sa ii para si lui rau ca nu a mai vrut sa fie cu tine. De fapt, faci ce vrei...cum iti spune tie inima!

pupimik
| pupimik a răspuns:

Sa il intrebi daca mai e valabila ofera.

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Daca stie ca il placi, s-ar putea sa "te fiarba putin", mai ales ca anterior l-ai refuzat.
Poarta o discutie cu el si spune-i ca nu i-ai spus "da, din prima", pentru ca nu ti-ai dat seama ce fel de baiat este. Mai spune-i ca ti-ar face placere sa-ti fie prieten si sa va petreceti mai mult timp impreuna (nu-i cere sa-ti mai dea o sansa).
Parerea mea e ca baiatul e plin de bun simt si respecta decizia ta de a nu fi impreuna cu el, de aceea se poata acum asa. Depinde de tine daca atitudinea lui se va schimba.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ceva de ocazie, asta a dorit.
Când o persoană îți place și te-a refuzat nu înseamnă că nu mai poți saluta aceea persoană.
Caută pe altcineva.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce probleme ai si tu.laughing auzi la ea si-a dat seama mai tarziu...rolling on the floor daca iti placea de el iti dadeai seama pe momentwinking