| IIIx333III a întrebat:

La ora 5 voi merge la film cu prietenii mei, iar printre ei se va afla si baiatul pe care il plac. Colegele mele si de altfel, cele mai bune prietene ale mele spun ca el se uita intr-una la mine, de unde deduc ca ar putea sa ma placa si el pe mine. Dar mi se pare ciudat... si nu stiu ce sa cred. In orice caz, vreau sfaturi pentru ziua de azi. Vom merge la un film de groaza, la ritualul, deci ar trebui sa ma aproprii de el oarecum. Orice sfat este bun, pentru ca mi-e frica sa nu ma pierd cand il vad. Mersi mult, funda!

P. S. Am mai pus o data intrebarea si nu am primit nici un raspuns...

Răspuns Câştigător
| JulieAndreeaB a răspuns:

Paii in primul rand trebuie sa te gandesti ca daca iti doresti cu adevarat ceva, vei reusi! Dupa, incearca sa intri cu el in vorba pe tema filmului... celelalte vin de la sine.primul pas e importanthappy succes!

3 răspunsuri:
| IIIx333III explică:

Deci... acum replay cu ce s-a intamplat. Filmul nu a mai fost de groaza, am fost la neveste de schimb. In orice caz, noi am fost total pe caterinca, nu conta filmul. Important e ca a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea.

Si cel mai important, ziua urmatoare mi-a spus daca vreau sa fiu cu el, si acum suntem impreunabig grin. Dupa 6 luni in care am incercat sa il fac sa ma placa, uite ca totul vine de la sine. Va multumesc tuturor pentru sfaturi!

| xXCrystyanXx a răspuns:

Trebuie doar sa-ti controlezi emotiile fata de el. Daca il placi de ce nu ii spui? Poate te place si el pe tine.Nu ai nimic de pierdut.Asteapta momentul potrivit(adica atunci cand sunteti doar voi 2) si spunei.Bft

Ps: Astept un reply sa-mi spui cum s-au desfasurat lucrurile.

| Flory_2430 a răspuns:

Heyhappy film de groaza zici? hm...pai ar trebui sa te apropii de el,dar prefate ca esti speriata, sau pune intrebari de ex:"oare ce se va intampla?", ia-l de mana at cand e un moment mai de "speriat"... si depinde de atitudinea lui continua cu gesturi de asteahappy