anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La profilul liceal "Stiintele naturii"din ce se da teza? Ce facultatea e recomandat sa urmezi dupa ce termini liceul, cu aceasta specilizare? Care stiti va rog sa-mi raspundeti...am mare nevoie de raspuns cat mai repede. Multumesc anticipat!

10 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Dai teza la:
-matematica
-romana
-chimie/biologie(la alegere) happy
si urmezi ce facultate vrei tu.

| CrucifiedCountess a răspuns:

La stiintele naturii (bio-chimie. or whatever) dai teza la mate, romana si la 2 dintre fizica, chmie, biologie (la alegere). Bac'ul (probele scrise, caci oralele sunt la toti aceleasi) il vei da la romana, mate, o materie dintre fizica, chimie, biologie (la alegere) si la inca o materie care sa nu fie de profil (spre exemplu : sport, istorie, geografie, economie, filozofie, o limba straina la care nu ai sustinut deja proba orala etc.)

| iiirrriiisss a răspuns:

Dai teza la: romana, matematica, chimie sau fizica (la alegere) si biologie.
Te poti duce la ce facultate doresti tu, dar majoritatea persoanelor care au terminat aceasta specializare se duc la medicina.

| petronela_4784 a răspuns:

Eu am terminat acum 2 ani Stiinte ale naturii si acum sunt in anul III la Psihologie! Nu cred ca se poate recomanda o anumita facultate, fiecare face ceea ce ii place! Intr-adevar ai o gama mai larga de posibilitati in comparatie cu cei de la filologie in ceea ce priveste facultatile, iti va fi tot tie mai usor! Sunt putine persoane care stiu ce facultate vor sa urmezi inca din clasa a 9a! Multe pot interveni in schimbarea deciziilor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La biochimie ce teze se dau?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cate ore de matematica se fac pe stiinte ale naturii?
cat de grea este matematica pe filologie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dai teza la: roman, mate, chimie/fizica/biologie( doua la alegere )

Alte răspunsuri
| chitaramea a răspuns:

Mate, romana si doua la alegere dintre materiile de baza: bio, fizica sau chimie.

| Andreea1805 a răspuns:

Profilul te ajuta sa urmezi Medicina, Farmacia, Protectia Mediului, insa nu neaparat. Eu am terminat anul acesta liceul(profil Stiintele-Naturii) si sunt hotarata sa dau la Jurnalism. Gandeste-te bine ce-ti doresti in viata, ca sa nu regreti mai tarziu ca nu ai urmat alt drum. Daca iti plac stiintele exacte(fizica, biologie, chimie, mate), dar mai ales daca iti doresti sa devii medic, acesta este profilul ideal.