@Gixaabaii
Da ce vrei să spui, că rockerii/rockerițele nu sunt normali? Sunt de pe altă planetă sau ce?
@bianca
Unui rocker îi place în primul rând să îi respecți genul de muzică, să dai dovadă de o cultură muzicală vastă. În al doilea rând, unui rocker nu îi plac prefăcutele sau parașutele. În al treilea rând, sufletul unui rocker știe pe cine să iubească și pe cine nu, deci trebuie să îi dai de înțeles că ești întreagă la cap. Normal că unui rocker îi plac fetele drăguțe, că doar nu suntem extratereștrii, ce naiba?
Baftă
Daca vine din suflet iubire, orice e placut.Si mai ales, orice se poate.Numai ca trebuie sa suporti muzica, si iesirile.Aia e lege, daca nu te conformezi...Nu are rost!
Cred ca la orice baiat le plac fetele dragute atata timp cat esti naturala,draguta, prietenoasa, sincera.Trebuie sa ai incredere in tine si niciodata sa nu te prefaci ceea ce nu esti.Fii tu asa cum esti si o sa vezi ca o sa ai de castigat.In general baietilor nu le plac fetele increzute.Si nu conteaza daca esti rocker sau raper toti au suflet si apreciaza frumusetea.Si eu am o verisoara care ea este o fata simpla si e casatorita cu un rocker si au si copil.
Da.normal ca le place.doar sunt fete dragute
si normal nu ar trebui sa le placa numai rockeritele
ci si fetele normale.pentru ca na.si ele sunt fete nu numai rockeritele
deci poate ai sanse
succes!
MirunaMMM întreabă: