Ee...si tu aacum. o fi el frumos, dar poate va face sa radetzi pentru ca vi se pare voua simpatik si ''dragastos''. si cum fete de scoala sa se indragosteask de un prof de 23 d ani? nu prea cred dar,, in fine.
Daca nu te superi in ce oras locuiesti? Ca asa am patit si eu Acum 3 zile Si tot 23 de ani are profesoru nou de Ed.Fizica Astept raspunsul tau
Asa revin al intrebarea ta
Oricum profesorul nu se va uita la eleve El e mult prea mare Si mai e si profesor
Cautati si voi baieti de varsta voastra
ce nice eu am un prof de edu de vreo 50 de ani
dar incercati si voi sa-l vedeti ca pe un profesor ceea ce si este
si uitati-va dupa baieti de varsta voastra
i se pare simpatic si de'aceea va vine sa radeti cand intra in clasa mie de exemplu imi vine sa rad de profa de romana
inteleg ca va bucurati ca aveti un profesor nou mai tanar si mai dragut, dar incercati sa ganditi si voi un pic mai matur
Sal.
Lol. Ce vremuri au ajuns. Elevii sa se indrogosteasca de profesori!
In fine! Nu mai comentez ca nu am o parerea prea buna!
Doar ca ai grija ce faci! Vezi-ti de treaba! E PROFESOR!
Nu un coleg...sau nu mai stiu ce!
Vrei sa te lamuresc de ce razi cand vine in clasa, sau cum? Nu inteleg care e intrebarea?! Pai, as zice sa va vedeti de treaba voastra si lasati-l sa-si faca munca, nu stiu care e raportul dintre placerea lui de a veni la scoala pentru a va vedea pe voi, niste copile inca destul de caraghioase, carora li se urca hormonii la cap pe la 12-13 ani si banii, salariul, prestigiul, dragul de a munci si alti factori, dar sunt sigura ca nu e in echilibru.
Te las sa tragi concluziile!
Apropo, daca as fi fost in locul lui, nu v-as fi amentintat, v-as fi luat telefoanele si le-as fi dus la director, ceea ce ati facut voi nu corespunde comportamentului unui elev decent.
@gergiana37, cum sa nu se indragosteasca in conditiile in care fetele alea au 12-13 ani? Normal ca iti vine sa razi, esti ca si restul colegelor, indragostita
Stiu exact ce simti...am si eu un prof fain Imi place de el ca e simpatic dar stiu ca e profesor si nu vreau sa ma dau la el sau ceva de genu...prefer sa avem o relatie evev-profesor.Chiar daca e mai smecheras profu. in plus sunt riscuri (exmatriculare).
Darrrr...la anul' nu o sa imi mai predea.asa caaa...)
zambetcald întreabă: