| Lenna a întrebat:

La scoala a venit un profesor nou de Ed Fizica, are 23 de ani si e frumos, iar azi i-am facut toate fetele poze si ne-a vazut si a zis ca ni le confisca.Ma rog sar nu asta e problema.Cand intra in clasa imi vine sa rad dar nu stiu de ce? Poate ca e ff simpatic si toate fetele mor dupa el?

11 răspunsuri:
| georgiana37 a răspuns:

Ee...si tu aacum. o fi el frumos, dar poate va face sa radetzi pentru ca vi se pare voua simpatik si ''dragastos''. si cum fete de scoala sa se indragosteask de un prof de 23 d ani? nu prea cred dar,, in fine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai doijpe ani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-ti omul in pace si vedeti-va ca orice elev de treaba voastra.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daca nu te superi in ce oras locuiesti?happy Ca asa am patit si eu laughing Acum 3 zile laughing Si tot 23 de ani are profesoru nou de Ed.Fizica laughingAstept raspunsul tau kiss
Asa revin al intrebarea tahappy
Oricum profesorul nu se va uita la eleve happy El e mult prea mare happy Si mai e si profesorwinking
Cautati si voi baieti de varsta voastralove struck

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cel mai bine e sa va vedeti de treaba voastra.

| fluturas a răspuns:

laughing ce nice happy eu am un prof de edu de vreo 50 de anihee hee

dar incercati si voi sa-l vedeti ca pe un profesor big grin ceea ce si este
winking si uitati-va dupa baieti de varsta voastra big grin

i se pare simpatic si de'aceea va vine sa radeti cand intra in clasa kisswinking mie de exemplu imi vine sa rad de profa de romana laughing

inteleg ca va bucurati ca aveti un profesor nou mai tanar si mai dragut, dar incercati sa ganditi si voi un pic mai maturwinking

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Sal.

Lol. Ce vremuri au ajuns. Elevii sa se indrogosteasca de profesori!
In fine! Nu mai comentez ca nu am o parerea prea buna!
Doar ca ai grija ce faci! Vezi-ti de treaba! E PROFESOR!
Nu un coleg...sau nu mai stiu ce!

| Emeraude a răspuns:

Vrei sa te lamuresc de ce razi cand vine in clasa, sau cum? Nu inteleg care e intrebarea?! Pai, as zice sa va vedeti de treaba voastra si lasati-l sa-si faca munca, nu stiu care e raportul dintre placerea lui de a veni la scoala pentru a va vedea pe voi, niste copile inca destul de caraghioase, carora li se urca hormonii la cap pe la 12-13 ani si banii, salariul, prestigiul, dragul de a munci si alti factori, dar sunt sigura ca nu e in echilibruwinking.
Te las sa tragi concluziile! big grin
Apropo, daca as fi fost in locul lui, nu v-as fi amentintat, v-as fi luat telefoanele si le-as fi dus la director, ceea ce ati facut voi nu corespunde comportamentului unui elev decent.

nony
| nony a răspuns:

@gergiana37, cum sa nu se indragosteasca in conditiile in care fetele alea au 12-13 ani? Normal ca iti vine sa razi, esti ca si restul colegelor, indragostita

| ramona_5587 a răspuns:

Stiu exact ce simti...am si eu un prof fainhappybig grin Imi place de el ca e simpatic dar stiu ca e profesor si nu vreau sa ma dau la el sau ceva de genu...prefer sa avem o relatie evev-profesor.Chiar daca e mai smecheras profu. in plus sunt riscuri (exmatriculare).

Darrrr...la anul' nu o sa imi mai predea.asa caaa...laughing)laughing

| anna01 a răspuns:

Poate te calmeaza cu un 3 si un 2->23, fumos, nu?