Sigur are o copie.
Nu ai ce sa faci decat sa-ti ceri scuze . Partea si mai rea ar fi ca nu va mai avea incredere in tine, pare rau .
Succes si Sarbatori fericite.
Uuups
Totusi mai caut-o odata, poate o gasesti.
Si daca nu o gasesti in prima zi de scoala sau cand incepem scoala te duci frumos la ea si ii spui ce s-a intamplat si ca nu ai vrut.
Pana la urma ce lucruri importante ar putea fi intr-un dulap.bani nu cred ca sunt
Simplu! o suni, cu ocazia asta ii spui sarbatori fericite, si iti ceri scuze, stai linistita ca nu-i mare branza ce ai patit. un lacat(mai ales de la dulap) se deschide f usor
cel mai simplu mod si cea mai simpla rezolvare e sa o suni si sa-i zici ce s-a intamplat si sa iti ceri scuze! va aprecia gestul tau, si o fapta recunoscuta, e pe jumatate iertata! succes
Si de asta te stresezi tu de sarbatori?
cumperi un alt lacat si iti ceri scuze.mare paguba!
Ma gandesc, incercatzi sa vorbitzi cu mecanicul shcolii.Sa schimbatzi broasca.Si nu cred ca ar fi o problema; nu cred ca este foarte scumpa.
Draga mea asta exact asta i s-a intamplat si colegei mele. Pot sa iti spun ca ea si-a cerut scuze de la dirig si l-a rugat sa ii de-a cheia lui sa faca o copie. Asta a facut si totul a fost ok. sper sa te ajut
Ideea e ca in dulap se afla calculatoru`. cu monitor, tastatura, unitate, boxe, intrerupator...toate pentru pc
Va multumesc mult! A venit mama si mi-a cautat`o. era o gaura si a cazut pe acolo . Deci am gasit`o! Va multumesc oricum. V-as da la toti cate-o fundita.
Panait_Mihaela_1998 întreabă: