Iuli il stiu destul de bine pa baiat la un anumit timp si eu doar l-am indragit dar acum nu.Nici eu nu am avut curaj sa-i spun desi am asteptat momentul potrivit dar se pare ca acum a trecut.Eu te sfatuiesc sa incerci o perioada nu foarte lunga de vreo 2 saptamani sa_i atragi atentia daca nu va merge ta sfatuies sa-l chemi undeva intr-un loc mai restranas sau poate sa-l inviti la un suc dar il stiu cum e si nu ar accepta dar sa faci prima varianta si sa-i spui ce gandesti.nu uita ca suntem bff. si stiu ce poti sa faci asa ca succes si SA VEDEM CE IASA.
Buna! Daca tie iti este jena, ai putea sa rogi o prietena mai apropiata de a ta sa se duca la el si sa-l intrebe ce parere are despre tine, daca te place si in final daca vrea sa stea cu tine. [sa fie cu tine; am zis sa pricizez caci mai sunt unii in zilele de azi care nu inteleg ce inseamna "a sta" nu ma refeream neaparat la tine. Apoi, daca zice da, adica ca te place si vrea sa stea cu tine, du-te la el si spune-i cam asa:
"hei. am auzit ca ma placi e adevarat?:O"
Ar trebui sa mearga, desi sunt sigura ca-si va da seama de prima data ca il intreaba prietena ta pentru ca il placi fi sigura. Eventual daca nu e vreun naiv, atunci exista posibilitatea. O zi buna!
Pai cere-i id-ul de mess si vorbiti pe mess.incearca sa va imprieteniti mai intai...nu te poti duce la el din prima si sa-i spui ca il placi. poate va ramane socat si nu va vrea.mai degraba vorbiti mai intai.incercati sa va cunoasteti mai bine. apoi daca si el te place iti va arata interes
Va puteti cunoaste mai bine si vb in realitate.dar daca zici ca iti e jena si bla bla bla mai bine pe mess :d
Succes!
Buna. De ce sa iti fie jena? Ce daca ii zici iti taie vreo mana? Te duci la el si ii spui exact intre 4 ochi.
Succes.
Ciao
Tuturor ne e jena la un moment dat,dar,daca chiar iti place de el,incearca sa te bagi in seama,si daca si el da semne ca te place, atunci, poti sa-l intrebi(nimeni nu iti va face nimic)... Sper ca te-am ajutat *fundisa*?
Trebuie sa iti faci curaj si sa iti ieiinima "in dinti"si sa-i spui, daca nu scrie-i un bilet si dai-l prietenei tale celei mai bune sa i-l dea si sa-i spuna ca e din partea ta.BAFTA
Aww.
Cand eram si eu la scoala tot asa imi placea de unde baiat. Dar pana la urma mi-am facut curaj si i-am cerut nr. de tell asa am comunicat si ne-am intalnit unde i-am spus ca mie imi place de el ff mulyh. . Succes scumpo. :*.
App Primesc fundita?