| Sweet_3490 a întrebat:

La scoala mea profa de tehno e cea mai groaznica.
La voi la scoala cum e profa de tehno?

Răspuns Câştigător
| unknown3243 a răspuns:

Eu am profa. E cea mai groaznica nu ai voi nici sa zici PS se aseamana indentic cu poful de mate.

14 răspunsuri:
| AlerimxD a răspuns:

Profa ta de tehnologie este cea mai groaznică pentru că voi sunteţi foarte gălăgioşi şi nu învăţaţi. Toţi profesorii vor să înveţi la obiectul lor (chiar şi la muzică, desen etc). Dacă nu o faci, primeşti note mici, dar dacă o faci îţi poţi mări media generală, pentru că este foarte simplu să iei note mari la materiile astea.
Xoxo.

| Skittles19 a răspuns:

Hmmm. vrea sa mearga doi copii de la noi din clasa neaparat la olimpiada laughing

| DeeaLove08 a răspuns:

E buna.anul trecut pe semestrul 2 m-a verificat la portofoliu de doua ori ca uitase ca m-a mai verficat o data si nu ma mai ascultatlaughing si pe semestrul1 mi-a dat 10 fara sa ma asculte si unei colege i-a dat 10 fara sa scoata un cuvant

| Simonyka a răspuns:

De tehno?~x(... e nebunalaughing ne da sa scriem 10 pagini ne dicteaza din carte si dupa ne vezi ca ne asculta sa ne puna nota in catalog e nebunaaa cum sa invat atat? nu sunt robot. Deci e groaznik

| MICHAel a răspuns:

Tot groaznica, tipa dar nu este asa de rea

| Чернобыль a răspuns (pentru MICHAel):

Michael e cel mai tare si este idolul meu.
Si la noi profa de tehno este putin cam rea, dar e adevarat ca unii vorbesc in ora(in niciun caz eu).

| Anileda a răspuns:

Foarte de treaba!
Nu pune note mici, daca nu inveti te intelege si te asculta data viitoare, cand dai test te mai lasa 10 minute sa repeti.

| magicianul19 a răspuns:

Eu am avut profesor

| Alee_9909 a răspuns:

E super! Nu stiu cum o percep ceilalti, dar mie imi place de ea. A fost fosta mea vecina!:-D

| Csabby a răspuns:

Pai. e de treaba.nu scriem mult.nu ne da note mici.
dar cand se apuca sa predea.iti sparge timpanele! omg tipa ca pe stadion laughing

| Radu13Radu_6037 a răspuns:

Eu am prof de tehno. vorbeste tzaraneste ca de exemplu "ni trebuiesti""prostoiule"ETC.profu meu.de tehno e penal

| teodor14 a răspuns:

Nu cred ca se compara cu a mea rolling on the floor

| SeCrEt_1919 a răspuns:

Hmmm problema e ca noi avem profesor si e super de treaba:X cand avem de dimineata ora ne lasa sa dormim, uneori ne intreaba daca avem chef de ora si noi zicem nu si nu facem vb de alt cevalaughing facem excursi, ne scoate in oras din cand in cand( cand avem ultima ora) etc e super profu

| SeCrEt_1919 a răspuns:

A a profesorul meu e dj-ul de la radio medias din schimbul 3 ( didy )