| IrinaAniri a întrebat:

La scoala stau cu un baiat in banca, e mai popular ca mine, fumeaza (eu nu) si e putin cam obsedat de fete laughing ma inteleg destul de bine cu el. uneori imi unemana pe picior, ma prinde de sold, ma imbratiseaza, dar l-am vazut de 2 ori cred, facand asta si la alte fete. cum as putea sa il fac sa ma placa? as cam vrea sa fiu cu el. si stiu ca intrebarea e penibila, dar pentru mine e important

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru tine este important să nu-i lași impresia că ești disperată după el.
Încă mai testează terenul, nu te arunca în vâltoarea dragostei.
Pa, pa.

| Psychic a răspuns:

Din ce spui tu, nu pare genul romantic, vezi cam ce gen ti-ar placea tie- asa ca el sau mai romantic. Daca ar fi dupa mine ti-as sugera sa-ti vezi de treaba. Osolutie care merge bine este sa faci pe inabordabila, sa nu-l bagi in seama prea des, poate chiar f. putin sau deloc.

| IrinaAniri explică (pentru Psychic):

Daca nu il bag in seama deloc sar alte fete pe el laughing

| Psychic a răspuns (pentru IrinaAniri):

Nu conteaza, daca e genul "vanator" o sa-i placa sa fuga dupa "prada". Prada care nu fuge, la un moment dat nu mai e interesanta, decat doar pentru "hrana"(aici, doar, e pct.slab).

| KittyBeyb a răspuns:

Pai in primul rand incearca sa flirtezi cu el, dar nu`i da de inteles din prima ca iti place de el si ca vrei atentie. Uita`te la el din cand in cand avand grija sa te vada, inceraca sa vorbesti cu el, in afara de scoala sau chestii neinteresante, asta in caz ca nu va cunoasteti foarte bine, pentru ca daca ar fi asa, sincer e un pic cam greu. Din punctul meu de vedere. Da`te cu acelasi parfum mereu, ca el sa-l miroasa mereu cand esti cu el. Nu incerca sa-l schimbi dupa ce se termina toata sticluta. Imbraca`te nu prea extravagant pentru ca atunci chiar dai impresia ca vrei sa sari pe el.
Nu stiu ce sa mai zic, in orice caz. Bafta. Dar in caz ca nu da niciun rezultat (si imi pare rau pentru tine) ar fi bine sa mergi inainte, pentru ca balta e plina de pesti :*