| PanaDeIdei69 a întrebat:

La scoala tot dau colegi manelestraight face
Au un tic ceva?! ma enerveaza la culme serios,adica cand ascult eu rock zice "ce'i cu porcaria asta?!" wow si de parca manelele nu sunt o porcarie -.- trebuie sa'i suport,mai este si un cocalar,care nu ma lasa deloc,nici pe sora mea,se da la sora mea mereu ma enerveaza rau de tot,o pipaie, pune mana pe ea, o imbratiseaza si'o pipaie in acelasi' timp iar eu mereu trebuie sa ma duc acolo si sa'l imping sa'si i'a labele de pe sora meastraight face nu sta deloc cuminte si tot se i'a de mine -.- il ignor il ignor -.- dar nu se lasa! -.-
In ora de sport ...normal... trebuie sa'i suport pe aia cum dau ei manele si rad ei si dau party daca comentez? astia is in stare de orice,dapai de injurat -.- n'am nimic cu ei -.- dar si'o cer -.- adica eu nu comentam nimic la manelele lor de prost gust -.- si se i'au ei de mine pentru ca ascult eu rock, ascult, ca sa nu'i mai aud cum tipa ca disperati de parca cineva ii vi0leaza -.-

Ce sa fac ca prostu' ala sa o lase' pe sora mea in pace? -.-
Si cum pot sa'i opresc pe aia cu manelele lor obositoare? -.- ei dau in fiecare zi, pana ma duc eu la dirig si se potolesc ei uneori -.-

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Ascultă în căști, nu ai ce să faci, am trecut prin așa ceva (le-am atras odată atenția asupra acestui lucru și mi-o zis să mă mut din clasă dacă nu-mi convine dar bineînteles eu nu i-am băgat în seamă și am *îndurat* muzica lor stupidă și am rămas tot în clasa aia fără să-i bag în seamă ) laughing
2.Mergi la director în cazul surorii tale sau cheamă-l pe tatăl tău la școală, te asigur ...nici n-o s-o mai privească după o ședință dintre tipul ăla și tatăl tău.

0 răspunsuri: