E o proba scrisa si o proba orala, e foarte foarte usor la amandoua, trebuie sa iei peste 6 ca sa treci examenul. La oral iei un biletel, pe care ai o intrebare \ mai multe, sau te pune sa-ti spui parerea despre ceva. mie anul trecut mi-a picat ceva legat de fantome, superstitii si altele. din cate imi amintesc, nota maxima la scris e 7 si la oral 3, si pur si simplu se aduna, trebuie sa iei peste 6 in total. Si da, e foarte usor, pentru cei care stiu engleza.
Buna.Nu e asa greu
La oral o sa ai un text si intrebari din el.La oral toti trec
La scris e putin mai greu. Examen scris.Eu am luat la aman2.
mi-a cazut la scris de pus verbele la timpul corespunator si numai stiu.A trecut ceva timp de atunci.Bafta!
Salut! eu sunt acum pe clasa a 9 si am dat examenul de engleza anul trecut. Din propia experienta pot spune ca a fost foarte simplu, iar ca sa treci trebuie sa iei nota mai mare decat 6 sau 7.la proba orala intra in sala cam 5 elevi si trag fiecare cate un bilet de pe masa.acestia au 5-10 minute sa-si noteze pe o foaie ceea ce vor citi profesorilor.Se iau note mari in oral. Iarr la scrisss.pai e usor si acolo trebuie sa stii timpurile si niste reguli...
la oral pe acel bilet este o imagine sau un text.la text sunt 4 intrebari sub el si tu trebuie sa raspunzi pe foaie mai detaliat, si daca iti pica imagine trebuie sa o descrii.
bafta
pentru exemple de subiecte cauta pe www.edu.ro
VulpeaDinUmbra întreabă: