anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La toti va place ma pariu cu viata :-s? Mie mi se pare o mare porcarie... Gossip are 10 clase peste!

9 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna,eu m-am uitat, sunt la zi, dar sincer al doilea sezon nu prea mi-a placut si nu cred ca ma mai uit si la sez 3.Sunt la zi si cu GG si sincer da, e cu mult peste pariu cu viata, imi place mult GG.
P.Sbig grine abia astept sa inceapa sez 6tongue

| thegatekeeper a răspuns:

Nu imi place. Nici Gossip Girl nu pot sa zic ca mi-a placut (m-am uitat la 2 sezoane, dar nu e genul meu), insa intr-adevar este cu mult peste.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,nu am nimic cu acest serial, dar nici nu pot spune ca l-am urmarit.Cand ii aud pe toti si pe toate de "pariu cu viata in stanga, pariu cu viata in dreapta" ma intreb oare ce le place la acest serial, pur si simplu aia se despart, se impaca si tot asa.Mai bine am urmari niste seriale\filme interesante intr-adevar, si din care putem invata cevawinking.

| ℓαυяα a răspuns:

Nu-mi place happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu tuturor ne place acest serial.
Nu îmi pot spune punctul de vedere din pricina faptului că nu am văzut nici măcar un episod şi am ales să fac acest lucru din cauză că sunt dezamăgită de producţiile româneşti de acum.Din câte am văzut pe internet majoritatea fanilor acestora sunt copiii.Nici nu încape comparaţie între Gossip şi serialul românesc.

| antigoni a răspuns:

Mi-au placut primele episoade... dupa aceea s-a vazut lipsa de inspiratie a scenaristilor, au lalait-o de m-am plictisit. Don`t like!

| rock231girl a răspuns:

Cel mai naspa serial romanesc.

| Mădiiiiie a răspuns:

Pai e clar. Gossip Girl nu se poate compara cu Pariu cu viața. Zic asta pentru ca ma uitam si o sa ma mai uit. Si da. Imi place. Nu toti trebuie sa avem o parere comuna. Ei bine, nu ma uit la Gossip Girl, dar ma uit la Pretty Little Liars, care zic eu, intrece GG. happy Nu o luati personal. Fiecare cu parerile lui!

| JustMyLove a răspuns:

Mie mi se pare foarte tare Pariu cu viata...dar in fine au atat de multi fani incat cativa care sunt contra nu mai conteaza.