Daca tie iti convine si iti place atitudinea ta nu mai te lua dupa altii '''ca est prost ''c. esti ceea ce vrei tu sa fi.nu ceea ce zic alti.mult succes
Mi-a placut aia cu prostia intruchipata...insa nu mi-a placut aia cu "m`ai dezamgit"...Cred ca esti un simplu adolescent( daca mai esti) care se confrunta cu probleme pe care la un moment dat le avem toti...Nustiu sigur, da` e posibil ca tu sa te intrebi acum daca esti rau sau bun, nu? Poi problema asta am avut`o si eu pentru ca unii ma credeau cea mai de treaba si de gasca fata etc...si altii...chiar cei la care tineam cu adevarat erau suparati pe mine pentru ca fara sa vreau i-am ranit si dezamagit...
Daca vrei raspuns la intrebare...Cred ca esti un baiat care ai in tine un suflet bun si sensibil daca ai avut puterea sa pui intrebaera asta...
Ciao! :*
P. s. uneori e mult mai bine sa faci asa
Pai. 1: nu ti s`ar fi spus ca esti nesimtit fara motiv, sigur faceai ceva ce nu era bine.
2: Mamele sunt mandre mereu de copiii lor.
3: Daca nu erai destept, erai prost, deci tatal tau poate stia ca nu o ai cu invatatul.
4: Se bucura ca scapa.
5: Poate ai dezamagit`o cu ceva.
Si nu in ultimul rand: esti un om! Nu conteaza ce spune lumea, tu esti unic in felul tau!
Esti cine vrei tu sa fii.Pe ceilalti nu ii multumesti niciodata.Trebuie sa ii faci sa te accepte orice decizie ai lua in viitor.
Bafta
Esti un om cu ceva probleme, ...de comportament, adica nu cred ca ai fost prea disciplinat[cred], ...in rest cred ca e trecator,. ...incearca sa faci si tu doar ce e bine pentru tine si familia ta,. ...incearca sa faci toul bine mereu, ...si nu vei mai auzi asa ceva in viata ta,...
Niciodata no sa ajungi sa ii multumesti pe toti... Ca sa fie unul multumit trebuie sa fie macar unul nemultzumit sau dezamagit. Tu trebuie sa fii tu mereu cu bune si rele... In general defectele se vad mult mai clar decat calitatile... Fiecare dintre noi are in el o fiinta minunata care, omeneste, greseste.
Nu te lasa doborat pentru fiecare croseu care persoanele din viata ta ti le arunca... Zambeste`le si mergi mai departe cu capul sus!
Esti un om care mai face si greseli!
In viata nu poti sa faci asa incit sa le pari tuturor perfect, deci fa asa cum iti spune inima! Iar toate celea care ti sau spus doar fac parte din experienta de viata!
Cred ca toti sau cel putin majoritatea am trecut prin momente d-astea.
Nu intotdeauna parintii au dreptate. Din prea multa iubire, nu mai mai gandesc limpede la un moment dat(cand sunt suparati) si spun vorbe "grele".
Cand sunt fericiti, spun vorbe frumoase, te lauda .
Asa facem cam toti intr-o familie. Exista si certuri si momente frumoase si momente obisnuite. Ba suntem "extremisti" cand avem sentimente puternice si nu mai gandim limpede.
Tu trebuie sa fii cine vrei tu. Esti destul de mare (ai terminat clasa a 10-a).
Daca nici tu nu stii.noi nici atat.Cine poti fi? O persoana care se deosebeste de toti ceilalti prin caracter, infatisare, gandire. s. a 'Toti suntem diferiti si de fapt toti la fel'
Eu cred ca raspunsul se afla numai si numai la tine. Tu sti mai bine decat oricine cine esti sau cine vrei sa fi. Dr. Maxwell MALTZ spunea :"Una dintre cele mai mari aventuri ale vietii este cunoasterea de sine" deci daca tu nu sti cine esti ceilalti cu atat mai putin vor sti.
Salutare!
Nu esti singurul care trece prin asa ceva( asta era drept consolare). Cred, si sunt sigur ca ai auzit de replica aceea celebra: Nu poti satisface pe toata lumea in acelasi timp...Important este ca tuh in sinea ta esti special... iar referitor la opiniile celorlatzi, o parte din ele au avut drept scop sa te determine sa te schimbi(invatatorul, tata), altele sa-ti dea mai multa incredere in tine(mama, diriga). putin trebuie sa-ti pese ce zic altii despre tine( de rau), tu esti unic in felul tau si nimeni niciodata nu va putea schimba asta niciodata.
O zi buna!
anonim_4396 întreabă: