Pai, cred ca ar trebui sa salbesti vreo 3-4 kg, parerea mea, acum mai intreaba si tu cunoscutii
succes
Deci in mod normal daca ai 1. 66 trebuie sa ai 56 de kg adica cu 10 mai putn decat inaltimea:D acum daca tu zici ca ai burtica :D Fa abdomene nu incepe cu multe odata fa 5 azi 10 maine :D si tot felul' mananca si tu mai des si mai putin :D Am si eu aceeasi problema ca tine:D Pai ca sa te linistetsti sslabeste si tu pana la 50 :> Asa vreau si eu :X Hai sa iti dau dupa youtube iste exerciti sa slbaesti :*:*:*:* Asta http://www.youtube.com/watch?v=p1DuYw8dxZs
Sau daca vrei ia si alege tu de aici :* http://www.youtube.com/results?search_query=exercitii+pentru+slabit&acum=f
Sper ca ti-am fost de folos te pupicc:*:* bafta la slabit la mine a mers:D cand incercam si eu :))=)) Aaaa si incearca sa alergi si sa urci scarile ca faci c.r:X
Pai dupa cum zici eu esti perfecta. Adica la 1, 66 si 52 de kg e destul de bine. Si pentru varsta ta la fel.
Nu trebuie sa slabesti. Pentru ca esti foarte bine. Dar daca zici ca arati cam grasuta. ar trebui sa slabesti pana pe la 48 ca poate nu vei mai fi grasuta. Sincer esti foarte bine dar daca arati cam grasuta. ai vreo problema probabil.
Alearga in fiecare dimineata min. 20 de min. si in timpul liber, pe la apus plimbate in aer liber. O sa iti arda caloriile. Si incearca sa mananci mai mult salate, fructe, evita alimentele prajite... Evita dulciurile... Daca ai burtica fa in fiecare dimineata cate 30 de abdomene si o sa arati super. O sa ai un abdomen super!
Daca ai bani iti poti cumpara de la www.top-shop.ro sau de la tv sa suni aparate pentru slabire. Cum arata ca aparatul iti lucreaza corpul si numai in 10 min. slabesti si tu nu faci nimic. Aparatul lucreaza. Iti lucreaza muschii ca si cum tu ai face 400 de abdomene! E super. Eu am aparat asa. Si eu am 1, 68 si inainte aveam 57 de kg.nu aratam grasutza dar aveam putina grasime in coapse. In fiecare dimineata imi puneam aparatul ala cate 10 min si am slabit 3 kg. Acum am 54 de kg. Si nu am deloc coapse si burta. Deloc. Iti lucreaza muschii mult si ti`l lasa si,, sportiv''. Cauta pe net niste diete.
In primul rand pentru ca ai sub 18 ani nu e indicat sa ti cure de slabire, deci mananca normal in special dimineata, seara nu manca dupa ora 7-8 si cel mai important fa sport, abdomene, alearga ce iti place tie, nu esti grasa. dar lipsa de sport a facut ca grasimea sa se depuna mai mult pe burta si pe solduri. nu ii asculta pe toti nebuni care iti recomanda cure de slabit si tot felul de tampeni, ai 14 ani esti in crestere, mananca bine si echilibrat, mananca paine neagra sau integrala in loc de paine alba, evita sucurile acidulate (pentru ca baloneaza) si totul o sa fie bine.
@madagascar ţi-a răspuns perfect. Ia în seama ce ţi-a spun pentru că are dreptate.