| g3orgy a întrebat:

La voi ce "gust" a avut primul sarut.si unde cand cum? laughing) scuze intrebarea da n-am si eu ce face astept raspunsuri cat mai pikante P. S nu dau fundita laughing

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Gumă de mestecathee hee.Eh...detaliile rămân confidenţialeblushing.

| madalicious a răspuns:

N-a avut "gust" dar pot zice din cauza ca aveam guma, ca era delicios. Unde? In fata blocului meu pe gard. rolling on the floor) Cum?! Intr-o situatie cam deranjanta pentru el. S-a chinuit o ora sa ma sarute, saracutul de el. love struck Asta mi-a placut la el. laughing love struck

De ce? Primul tau sarut cum a fost?

| monyk a răspuns:

Buna, pfff cand imi amintesc... aveam 13 ani iar el 18...imi placea mult de el si intr-o seara cand m-a condus acasa si l-am lasat sa ma sarutehee hee. Eram foarte emotionata si nici nu stiu cum a fost sarutul exact, stiu doar ca a fost foarte emotionant si nu mai puteam de rusine cand il vedeam, dar nu mi-a parut rau; dupa 3 ani jumate sunt cu elhappy, ne intelegem foarte bine, el a fost primul care m-a sarutat, prima mea dragoste si ultima pana in prezent si de ce nu si ultimahee hee? A fost interesant si se zice ca primul sarut nu se uita niciodata si chiar asa e.Acum uneori ma amuz cu el ca eram asa timida si parca ma manca; toata noaptea m-am gandit la sarutul lui, dupa ce m-a condus, stiu ca era cerul foarte senin, ne uitam la stele si povesteam cate in luna si-n stele apoi m-a sarutat, asta e toate au un inceput.Am mai exsersat cu el mult de atuncihappy.
P. S:credeai ca daca nu dai fundita nu raspund? laughing

| g3orgy explică:

Madalicious pai cum sa fie. avea gustu de guma + nicotina ca fumeaza big grin la scoala desii nu e de la mine din scoala si eu eram cam nervoasa nici nul bagam in seama din cauza unor persoane a cam stat vreo 2 saptamana dupa mine laughing dupa sarutul acela totul a venit de la sine big grin love struck

| fobie de mate a răspuns:

rolling on the floor)
a fost dupa scoala x_x
eram in pauza si era primul meu prieten si ma gandeam sa nu se mai sune ca nu stiam ce sa fac rolling on the floor)
si sincer nu mai am habar de "gust" laughing)

| inger-ranit a răspuns:

Gust?:O ce dracul rolling on the floor

nici gust n'am mai simtzit oh go on
tremuram toata laughing...

| inger-ranit a răspuns:

P. S : de emotii nu de altceva laughing

| liongirl a răspuns:

Bună!happy
Gust?! De băutură grecească... un Ouzo acolo. Apropo... a fost foarte delicios.winking
Bye!:*

Întrebări similare