| Bibik a întrebat:

La voi stiu mamele (daca aveti cam pana in 14 ani )ca aveti relatii, si ca v-ai sarutat?batting eyelashes, daca da cum leati convins?laughing si mai e ceva, la ce varsta v-ati sarutat? cum a fost?laughing vreau si parerea unui baiat!

Răspuns Câştigător
| different a răspuns:

Am 14 ani si mama nu stie ce relatii am sau am avut.:d
Prefer sa ramana secret.blushingNu sunt genul care sa dicute totul cu mama.Eu m-am sarutat prima data la 12 ani cu baiatul pe care-l placeam. A fost chiar dragut.happy. Daca vrei sa ai o relatie iar mama ta nu te lasa, explica-i ca iti doresti foarte mult asta si vei fi cuminte.happySpune-i ca doar va veti tine de mana si va veti saruta cand nu va va vedea nimeni. Sper sa mearga.happy

P. S.big grinaca nu tine, eu zic sa incepi relatia insa sa nu afle parintii taitongue.Si sa o tii cat mai secreta! Lumea barfeste si e rea!:*

4 răspunsuri:
| Yarinn a răspuns:

Pai, cand aveam pana in 14 ani, nu vorbeam cu mama chestii de-astea. Ma gandeam ca se va supara, gandindu-se ca sunt prea mica, etc. In ultimul timp vorbesc mai mult cu ea, in special despre baieti, si e oarecum de acord cu relatiile mele, atata timp cat si ei ii place tipul si il cunoaste destul de bine. Dar, daca ai pana in 14 ani, eu iti propun sa nu-i spui, pentru ca ea considera ca esti inca un copil si ii e teama de ce se poate intampla cand ai un prieten; se poate supara pe tine, te poate certa si pedepsi (asta daca ai o mama mai severa). Daca, din contra, ai o mama intelegatoare, "de gasca", poti vorbi deschis cu ea despre asta; incearca sa-i arati ca nu mai esti o fetita care habar nu are ce inseamna o relatie cu un baiat, vorbiti despre tipi draguti (poti incepe cu tipi celebri, pentru a nu o "alarma", apoi treptat ii mai zici de un baiat de la scoala, etc.) si va ajunge sa inteleaga ca fiica ei e adolescenta si o relatie cu un baiat (care ii place si mamei, si pe care il cunosti destul de bine) nu-i va dauna.
Cat despre primul sarut... ei, a fost unul pe la 12 ani, dar nu l-am considerat niciodata "primul sarut": ne-am ciocnit nas in nas si am inceput sa radem ca niste copilasi, apoi am mai incercat odata si ne-a iesit oarecum un pupic. Dar, adevaratul "prim sarut", a fost la 14 ani, cu actualul meu prieten, si a fost dulce si emotionant... mdah, si in spatele salii de sport laughing unde se strangeau de obicei fumatorii, care nu bagau pe nimeni in seama big grin

| Dulke a răspuns:

Am 14 ani am avut primul sarut la 13 si 8 luni laughing, si mama a stiut de primul meu prieten, mama ce'mi facea sa ma oftic, ma striga cum il chema compusese cu tata un cantec dmne dmne,, la tot neamu spusese, a stiut si de al 2'le si de al 4 'lea dar i'am spus dpa ce m-am desprtit la saptamani dpa ce nu am mai fost, cu primul i'am recunoscut dupa 8 luni dupa cele 8 luni care am stat cu el, offf la totii prietenii mei tata e gelos si face urt la fel si mama... e haos in casalaughingde aia nu mai pot eu laughing de fapt ma simt stanjenita asa ca daca ai o mama intelegatoare spune'i chiar si daca nu e intelegatoare tot spune-i dar fara sa afle taticu la mine afla tot ca mama ii spune absolut tothee hee//. iar cu sarutu tata imi scoate mereu ochii si ma intreaba daca m-am lins cu vre'o unu dmne laughing asa parinti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o mama super-intelegatoare.Primul sarut a fost nasphacrying
Pt ca soramea m-a obligat sa ma sarut cu un baiat pe care nu il plac.Nu ma mai lasa sa plec daca nu o faceam.Deci...Mi-as dori sa nu fi fost asa.Si ca primul sarut sa fie cu baiatul de care imi place. M-am sarutat la varsta da 10-11 anibig grin
As vrea sa uit de primul sarut.
Si sa il sarut pe baiatul de care m-am indragostit de 3 luni. O sa incep totul cu el la inceputul anului acesta scolar.

| andr3yutza a răspuns:

Ceau, eu am 14 ani si mama mea stie ca eu am o relatie de 5 luni cu un baiat care are 16 ani.eu i-am spus mamei mele din prima zi: "mama, putem vorbi? eu cred ca sunt destul de mare sa pot avea prieten"si i-am povestit de el totul. i-l-am prezentat.si.a fost de acord.Si m-am sarutat prima data la varsta de 11 ani:d, a fost.incitant. sa zicem asa.happy