| laur_6762 a întrebat:

La ziua unei bune prietene am intalnit-o pe verisoara ei -cred ca a fost dragoste la prima vedere.Problema este ca e mai mare ca mine cu doi ani si suntem din orase diferite dar ne intelegem foarte bine.Desi stiu ca nu am nici o sansa nu imi pot lua mintea de la ea. E prima oara cand ma indragostesc asa tare. Ce pot sa fac? Astept raspunsuri serioase.Multumesc.

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, daca simti ca o iubesti atunci nu ai decat sa lupti pentru iubirea ei, distanta si varsta nu poate sta in calea iubiri... 2 ani nu e asa mult, in plus varsta chiar nu conteaza, incearca sa vb cu ea, sa o cuceresti, apoi spune-i sincer ce simti pentru ea, fi cu tupeu si nu te da batut, cine stie, poate ca vei reusi sa fi cu ea, dar fi mereu cat se poate de natural, tine legatura cu ea pe mess sau la telefon, apoi cand mai vine la prietena ta, invit-o la o plimbare, compoarta-te frumos cu ea, arata-i ca o placi!kiss

| Amrita a răspuns:

Hi! Okey, inteleg partea cu indragostitul dar ea simte la fel? Din experienta iti spun ca relatiile la distanta nu tin tin prea mult.Stiu o pers. care intr-o tabara la D. s-a indragostit de o fata si pretindea ca e iubirea vietii sale, ca e tot ce a visat si ca si fata sitme la fel.si peste 1 luna deja gata. fluturasii nu mai erau. Poate la tine e diferit, nu zic ca nu o iubesti cu adv dar daca nu aveti nicio sansa sa fiti impreuna. ce rost are sa te chinui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ce simti pentru ea! Asa va fi imi usor! asta e parerea mea! Iti urez succes!

| anaya21 a răspuns:

Ce varste aveti? In primul rand nu cred ca conteaza asa de mult distanta pentru ca daca dragostea ii asa de mare va puteti muta impreuna.Tot timpul cand ii mare distanta ii si dragostea mare dar cand ajungeti sa stati impreuna zi de zi, sa va cunoasteti pe zi ce trece tot mai bine, sa vezi ce defecte si ce calitati are, sa vada ce defecte si ce calitati ai atunci ii deja cu totul altceva.Varsta nu conteaza asa de tare daca va iubiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Varsta nu conteaza. Daca vrei cu adevarat sa fi cu ea afla daca e cu cineva. Dacac nu e, cand vorbestib cu ea intreab -o cand mai vine la tine in oras sa va vedeti, poate la un suc sau la un film. Sper ca sfatul meu sa te ajute.