| Hawkey697 a întrebat:

Lamuriti-ma si pe mine cu o chestie, este vorba despre o fata care imi place foarte mult si vreau sa fiu cu ea, am vb cu ea dar ma zis ca nu imi da nici un raspuns, acum ceva timp am aflat ce ii place de un baiat si am intrebat-o daca e adevarat si ea a zis ca da eu m-am suparat si nu am mai vorbit cu ea 2-3 zile iar apoi ea a incepu sa ma caute sa se compoarte ciudat cu mine si ciudat este ca nu prea vad sa se intalneasca cu ala, pe mine ma considera gen cel mai bun prieten ma cheama afara in fiecare seara iar cand se mai intampla sa vina prin preajma ala se comporta foarte ciudat si uita de toata lumea si il baga in seama numai pe ala...eu nu stiu ce sa mai cred/fac voi ce parere aveti de toata povestea?

2 răspunsuri:
| justmenow1 a răspuns:

Cred ca acestei fete ii place de tine dar poatee sa se dea maree in trece baiatu ala pe acolo in fata ta, daca era sa ii placa de baiatu ala nu te mai chema pe tine afr sa iesii cu ia iesea cu el

| katalyn16tpu a răspuns:

Fata nu vrea sa o dezagamesti. Cand ii va trece dragostea pentru baiatu' ala tu vei fi primul in inima ei, accepta ce vrea ea si nu o supara si o sa ai de castigat.....RAMANI un cel mai bun prieten