Eu as opta pentru un calculator dar asta pentru ca am deja un calculator. Ar fi frumos sa am si un laptop. Calculatorul e mai bun pentru jocuri si pentru ca ai spatiu mai mult dar laptopul e mai bun pentru ca il poti lua peste tot. Depinde ce vrei sa faci cu el. Daca vrei special pentru jocuri e recomandat calculator daca ai alte preferinte ia laptopul.
Desktop, e mult mai avantajos, posibilitate crescuta de upgrade, performanta crescuta
Laptop-ul are in plus mobilitatea, insa e mai "puturos"(bine sunt si laptop-uri pentru jocuri dar sunt extrem de scumpe). Laptop-ul e preferat de fete datorita posibilitatii de "alergare" prin casa, ele nu sunt asa de pretentioase ca un baiat atunci cand e vorba de jocuri.
Eu imi blestem zilele ca am renuntat la desktop'ul meu in favoarea unui laptop, am zis ca nu o sa ma mai joc si ca etc dar cu timpul au aparut jocuri noi si a inceput sa imi para rau ca am renuntat la el...acum depinde ce vrei sa faci pe el...eu votez pentru desktop nu stii cand vrei un joc sau ceva de genul
Eu iti recomand pc-ul in primul rand deoarece acumulatorul de la laptop se va duce in timp daca il folosesti des. Daca vrei sa iti satisfaci un moft, sa poti sa-l ai cand pleci la munte etc poti sa-ti cumperi pe langa pc.
Eu prefer calculatoru` chiar daca nu pot sa-l car cu mine peste tot... sta el bine acasa
Depinde și la ce-ți trebuie, că noi cam comparăm mere cu pere aici.
Eu unul am laptop de gaming și nu duc lipsa unui desktop pe partea de performanță, dar nu știu câte fete s-ar bucura să aibă un laptop de 5KG. Când nu te interesează jocurile și alte task-uri intensive (codări, conversii, editări video la scară largă, etc), atunci poți lua lejer un laptop.
κλάους întreabă: