| dulc3'maria a întrebat:

Laptop-ul meu a luat-o razna.de ceva vreme cand il deschid dupa cateva minute incepe sa faca ca toate alea parca e tractor nu inteleg de ce? windous-ul este abia facut e bine nu are virusi nimic insa eu de un an de cand le-am luat le-am tinut numai in priza nu le-am lasat sa se descarce deloc sa fie asta o problema? pentru ca daca il scot din priza si las sa se duca bateria putin nu mai face asa rau dar acum nu prea mai merge nici asa.sa il las sa se descarce de tot sau ce sa fac?sadhelp mesad

Răspuns Câştigător
| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Pai da stiu ca am si eu laptop si prima problema ar fi ca nu l-ai lasat deloc sasi consume bateria si apoi sal lasi 1 ora 2 sa se mai raceasca dar asta sa o faci pentru ca e bine pentru el dar nu-ti va rezolva in intregime problema vezi u 75% din laptopuri se strica deoarece se supra solicita si le trebuie un suport din acela cu ventilatoare nu stiu cat cost dar pe ala il bagi in priza si pui laptopul deasupra lui si acel suport are 2 ventilatoare care nu-i va mai permite laptopului sa se incalzeasca asa tare si sa se supra solicite. dar cred ca problema ta e de la couler adica exact problema asta am avut-o la pc si cred ca asta e la tine deci trebuie sa chemi pe cineva sati desfaca laptopul si sa ii sufle tot praful apoi acolo unde e are acel ventilator sai dea cu un pic de sprai(nu glumesc) apoi sa stearga cu ceva sau mai era o substanta da numai stiu cum se numea in fine ...succes big grin

0 răspunsuri: