anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

,,Lasa un comentariu cu,, pa" si daca-ti raspund cu,, stai", te vreau alaturi de mine si in 2017"
Cred ca mi se face rau. -__- Adica wtf, nu; nu inteleg de ce? De ce daca unu pune asta, trebuie sa puna si altii? Sau mai erau cativa care adagau la sfarsit,, ca tot e la moda". Pe bune? Daca un prost, s-ar arunca intr-o fantana, trebuie sa o faca si altii doar pentru ca e,, la moda"? Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu nimeni, nu am nimic cu cei care au pus statusul de genul asta, dar sa fim seriosi, unii se lasa mult prea usor influentati de altii. Hai sa va dau un exemplu. Apar haine noi, cu pret putintel cam mare si devin la moda. (ca na... sunt noi) Dar X, detesta hainele alea. Pur si simplu nu-i plac acele haine. Dar TOTI din jurul lui poarta! Oare ar trebui sa poarte si el acele haine, doar ca e la moda? Si sa poarte ceva ce nu-i place numai ca sa fie in pas cu moda? :/ Chiar daca asta cu hainele si statusul de pe Facebook, sunt 2 chestii diferite, dar se refera cam la acelasi lucru. Repet, nu am nimic cu nimeni. Prin acest mesaj vreau sa-mi spun sincera opinie legata de chestia asta dar sa va intreb si pe voi ce parere aveti. big grin

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ca oile pe camp. Daca magarul trece strada si oile dupa el. Tipic.

| BadAngel3 a răspuns:

Efectul de turma, frate. Efectul de turma.

| 1234Test a răspuns:

PA