Fata
le plac fetele cu pchelari
cum lui bogdy ii place de tine
deci intra o data pe mess
ca ma plictisec
si.
esti frumoasa si cu ochelari si fara
te iubesc balonash :X
Depinde si ce fel sunt ochelarii. Daca sunt gen libelula normal ca nu. Trebuie sa fie ochelarii un pic mai finuti. Nu m-ar deranja. Unele fete sunt chiar mai atragatoare datorita ochelarilor. Le da un aer de maturitate.
De ce sa nu le placa? Important este aspectul sufletului nu cel fizic.Parca ei ar fi niste V.I.P-uri.Eu zic ca da le plac. Daca sunt''bune''
Da, de ce sa nu imi placa o fata. Dar ce are daca ea are ochelari? Nu mai este la fel ca o alta fata care nu are ochelari? Pentru mine nu conteaza daca are sau nu. Si cum s-a mai zis sufletul conteaza nu ochelarii.
Cum spune si andra depinde cum ii sta cu ochelari si de tipul ochelarilor in general ne atrag acele fete cu ochelari in special cele care lucreaza la o banca sau o profesoara da sa fie sexy
Daca sunt ochelari deastia :-bd http://www.studentmarket.ro/......le-100.jpg imi plac :X:X:X
Depinde de fiecare baiat. daca ai unii ca lu bunica sincer nu dar daca ai unii care sunt in ton cu fata ta de ce nu?:*
Faptul ca poarta sau nu poarta ochelari pentru mine nu e nicio diferenta. Daca ma face sa ma simt bine in prezenta ei, daca ma intelege si imi sta alaturi putin imi pasa ca are ochelari, plus ca daca o fata poarta ochelari (fie ei si urati) arata ca nu-i pasa de parerea celor din jur si ii pasa mai mult de sanatatea ochilor ei, ceea ce e o mentalitate foarte buna.
Nu conteza ca are ochelati conteaza sufletul si intelegerea si cei care au ocelari sunt persoan mai bune decat fara
anonim_4396 întreabă: