Va plangeti k aveti de la 1.70 in sus? da eu ca am 1.83? ce sa mai zic? ada...stai linistita...cine te place te place asa cum esti...si nu pune la suflet comentariile venite din partea... celor neinteresanti...eu m-am obisnuit deja cu "inteligenti" de genu` asta...tot timpu` se gasesc sa comenteze ceva legat de inaltimea mea...cam de genu..."cati metrii ai tanti?"...si eu le zic razand..."cati nu ti`o dat tie mata."...stai linistita...fi mandra de inaltimea ta... iar cine face misto de tine... e doar invidios. :*:*
Am 1. 73 sau 1. 74 si nu port tocuri mai mici de 10 cm, chiar si 12. Si nu ma mai intereseazaa nimic din ceea ce crede lumea din jur, ma simt bine eu in pielea mea si mai ales ca tocul imi modeleaza complet formele.( am vreo 64 kg ) De unde atatea complexe si vin numai din cauza baietilor. Un barbat te va iubi si aprecia si daca esti inalta si daca esti scunda. Trebuie doar sa gasesti barbatul potrivit. Pupici.
Doamne! fii madra de tine.lasa complexele.si eu sunt inalta si recunosc c si eu sunt complexata. chiar f... dar asta este uneori ma simt asa de bine in pielea mea...stii dc fetele inalte sunt fotomodele? pentru c sunt deosebite.sunt magice.extraordinare.baieti de la mine din liceu imi spun fotomodelul scoli.si sunt f mandrasi dac tu esti in poza de la av.ai un corp de milioane.baieti mici jignesc fetele inalte de ciuda c nu pot fii cu ele
Eu sunt un baiat de 2m, si imi caut o prietena inalta!
Deci, DA! unor baieti le plac mult fetele inalte!
PS : te inteleg la fazele de genul "cum e vremea acolo sus?"
Eu am 1.78 si port si tocuri de 14 cm Daca va plac tocurile inalte, nu va abtineti doar pentru ca sunt anumite persoane care comenteaza(din invidie desigur Multa bafta fetelor!
Draga Ada, Ce ziceai de Columbeanca ca are 1, 80 si tot poarta tocuri. Dar m-ai dezamagit, si tocmai ce ma incurajei sa o fac!
Si eu tot 1, 75 am, si port tocuri si de 10, nu conteaza inaltimea, si in plus, nu este exagerata, ci normala! 1
Acum depinde si de baiat, de ex daca baiatul are 1.60 nu ii place sa iasa cu o fata mai inalta decat el iti dai seama dar daca baiatul are 1.90 normal ca vrea sa iasa si nu are nimic impotriva.
Pffai ce intrebare...
Normal ca le plac! Cel putin in cazu` meu...
Imi place foarte mult o fosta colega din generala, era a doua ca inaltime din clasa la fete, iar eu ultimul la baieti .
Acum (am terminat amandoi liceul si suntem studenti) ea are 1. 73m fara tocuri si eu 1. 70m (1. 72, 1. 73 incaltat)
Inca imi caut caut cuvintele ca s-o chem la un suc, ceva. Mi-e greu, caci sunt destul de complexat (eu nu pot obliga o fata sa nu poarte tocuri, daca poarta tocuri ma baga sub radical ). Poate mai cresc si eu vreo cativa cm :p pana pe la 25 de ani, si poate...
Oricum, tipu` de care vorbesti tu, ori e retardat, ori nu stiu...
Ada...iti zic eu ca baieti sunt mai atrasi de o fata inalta si cat de cat cu forme decat una scunda. acum depinde si de gusturi...