Contra.De ce? Fiindca consumate pe o perioada lunga de timp produc efecte negative ireversibile asupra creierului, afectand capacitatea de a distinge iluzia de realitate si pot produce adevarate tragedii, plus ca consumate excesiv sunt fatale.Nu voi accepta niciodata un document care are scopul de a legaliza ceva atat de periculos ca drogurile.
Contra.De ce? Pentru ca banuiesc ca sti cum se comporta drogatii (nu mai stiu pe ce lume sunt, sunt in stare sa iti taie gatu pentru droguri, sa te fu*a in plina strada, si altele, sti u ) si nu cred ca tiar conveni ca jumate din populatie sa aiba moaca de zombie, sau de exemplu, vanzatoarea drogata de la magazin frumos, nu drogu pentru om e ca otrava pentru sobolani clar?
CONTRA! E singurul lucru pe care nu l-as incerca, si spun asta pentru ca am trecut deja de varsta adolescentei, (varsta care e cea mai expusa). In liceu am avut o prezentare de 3 ore a unui domn care se ocupa cu combatrea drogurilor, si dupa ce a ajuns la pensie, a decis sa realizeze tinerilor prezentari cu cazuri concrete video cu cei ce au consumat droguri te scuturau frigurile, nu alta. Oricum nu e de bine
Acum depinde ce gen de droguri! Daca este vorba de marijuana sunt total de acord.De ce? Putini stiu multi vorbesc.Marijuana nu provoaca dependenta mai mult decat tutunul...Ganditi-va turizmul ar exploda si poate asa am scapa de saracia asta, s-ar crea sute de mii de locuri de munca, hotelurile, discotecile ar fi pline cu turisti.Sunt 100% de acord
klaudiu2009 întreabă:
Mada16 întreabă: