| toxikdrug a întrebat:

Lol...deci nu mai stiu ce sa faacccsad
Sunt cu un baiat, credeam ca imi place de el! El mai place, ma place muult. Mi-a dovedito oferandu-mi cadouri, purtandu-se ca un adevarat gentleman, etc.Astazi nu l-am vazut deloc, dar am vazut un coleg de-al meu...care e frumos:X cu care am fost impreuna.Cand l-am vazut pe colegul meu, am simtit niste fluturasi in stomac:X cred ca il placcrying dar ce ma fac cu celalalt? la el nu sunt tot acesti fluturasi...care ar fi trebuit sa fie.Problema e ca mi-e frica sa nu-l ranesc, pentru ca el s-a atasat de minesad
HELP ME, PLEASEE I needsad

7 răspunsuri:
| cioko19 a răspuns:

Buna!

Prima data gandeste-te bine ce vrei sa faci.

Cel mai bine ar fi sa ii spui prietenului tau tot ceea ce simti.sa nu afle pe urma, caci va suferi mai rau.

O zi buna!

| St!L a răspuns:

Tu nu il meriti pe actualul tau prieten.Cred ca cel mai bine e sa-i spui direct pentru nu a suferi mai tarziu, cu cat amani decizia de ai spune cu atat va suferi mai mult.

| bluesky a răspuns:

Eu cred ca pentru fostul prieten ai simtit fluturi doar pentru ca ti-a trezit aminitiri, eu nu cred ca il mai placi sua cel putin nu ca pe un iubit! Continuati relatia cu actualul, el chiar te iubeste in schimb celalat probabil el ti-a dat papucii nu a mai avut nevoie de tine, iar daca nici nu te cauta inseamna ca nu mai simte nimic pentru tine! Daca tu i-ai dat papucii atunci eu tot la fel cred ca ar trebui sa iti veizi de relatia actuala! Daca nu merge atunci vei putea incerca ceva cu fostul! happy Mult succes!

| miauu a răspuns:

Cand iti vezi un fost iubit e si normal din cate pareri am auzit sa ai fluturasi in stomac.acum faci ce vrei, stii ca daca ati fost o data impruna si relatia na mers bine, nu mai are rost sa reluati relatia, daca na mers prima data a 2a oara sigur nu va merge mai bine.
eu te-as sfatui sa ramai cu actualu
acum e alegerea ta

| Alecsandraa a răspuns:

Depinde ce iti doresti tu, daca vrei sa fii cu acel coleg [dar trebuie sa te asiguri ca si el vrea, sa nu te desparti ce celalalt si sa ramai cu ochi-nsoare] sau sa ramai cu celalalt si in continuare sa-l placi pe celalalt. Daca vrei sa te desparti de actualul, pai... prima oara ii pui intrebari intrebatoare, cum ar fi : 'ce-ai face daca ne-am despartii?', 'daca ne-am despartii ti-ai gasi repede pe alta?' etc. Totusi, zic asa, s-ar putea intampla ceva penal : sa te desparti de actualul, incercand sa te dai pe langa ex-ul, si el sa nu faca acel lucru... Iar celalalt sa sufere, deci daca se intampla asa ai facut rahatul praf. Eu cred ca esti o fata buna, frumoasa, si il meriti pe actualulhappy.

| 61n4 a răspuns:

Asta se intampla de fiecare data cand o sa-ti vezi un fot iubit

daca l-ai parsii pe actualul si ai sta cu unaltul la fel ti se va intampla si pentru el+sentimentul de vinovatie

| Me23 Tia a răspuns:

Naspa situatia. eu zic sa te ti de relatia pe care o ai acum. daca si tu ti la el si el tine la tine e f bine. daca renunti s-ar putea sa ramai singura. sper sa te fi ajutat.:*