| gretablue a întrebat:

Looool. straight face deci va ziceam despre un baiat cu care vorbeam nonstop dar se distantase de o perioada iar de 2 zile nu imi mai raspundea la mesaje, la nimic [fara motiv, nu ne certasem]. Astazi am aflat ca este cu o fata de a 8a. [si eu si el suntem a 9a] si nu ma asteptam. nu pot sa zic ca sunt o mare frumusete, sunt doar ok iar cu acea fata nu prea se potrivesc. Probabil s-au combinat pentru ca ea e numai cu counter strike si jocuri de genul. Apropo eu am refuzat sa ies cu el de cateva ori din anumite probleme si cand l-am chemat eu afara a spus ca iesim dupa teze.A si zilele trecute spunea o fata ca au iesit impreuna [acest baiat si 'noua iubita' cand el parca zicea ca nu are timp] Cand dracu sa iesim dupa teze ca e cu acea fata oh go on. Cel mai tare ma doare ca eram asa apropiati si m-a lasat dintr-o data si fac pariu ca ma placea... tin enorm de mult la el si m-am saturat sa tot plang ca proasta. Ce pot face? sad va rog mult sa ma ajutati.

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Baiatul asta este cam neserios si tot ce poti face este sa il uiti pentru ca nu te merita

| robe_5426 a răspuns:

Imi pare tare rau, dar nu v.a fi prima oara cand te v.a dezamagii cineva.In lume sunt multi oameni de genul asta.Nu mai plange, eu zic sa mergi sa lamuresti totul cu elwinking. Poate pana la uram nu te merita.Inteleg ca tii foarte mult la el, dar daca el te.a lasat pur si simplu te.a lasat balta inseamna ca nu te merita.Ai sa gasesti pe cineva mai bun.Te pup

| Ipanda909 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine.Cea mai buna metoda e sa nu-i mai dai atentie si mereu cand vorbeste cu tine sa pari suparata.sad Daca el chiar te place sigur o sa-si ceara scuze, Sau mult mai simplu spune-i in fata ca tii enorm la el.Chiar daca nu ai curaj, incearca...O sa-ti fie foarte dor de el si daca chiar il placi cu adevarat nu il lasa!