| BoboDafuq a întrebat:

Looool. deci va ziceam despre un baiat cu care vorbeam nonstop dar se distantase de o perioada iar de 2 zile nu imi mai raspundea la mesaje, la nimic [fara motiv, nu ne certasem]. Astazi am aflat ca este cu o fata de a 8a. [si eu si el suntem a 9a] si nu ma asteptam. nu pot sa zic ca sunt o mare frumusete, sunt doar ok iar cu acea fata nu prea se potrivesc. Probabil s-au combinat pentru ca ea e numai cu counter strike si jocuri de genul. Apropo eu am refuzat sa ies cu el de cateva ori din anumite probleme si cand l-am chemat eu afara a spus ca iesim dupa teze.A si zilele trecute spunea o fata ca au iesit impreuna [acest baiat si 'noua iubita' cand el parca zicea ca nu are timp] Cand dracu sa iesim dupa teze ca e cu acea fata. Cel mai tare ma doare ca eram asa apropiati si m-a lasat dintr-o data si fac pariu ca ma placea... tin enorm de mult la el si m-am saturat sa tot plang ca proasta. Ce pot face? va rog mult sa ma ajutati. Apropo eu nu prea vorbeam cu el la liceu. mai mult pe net. sad

3 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Când rupi un măr din copac şi-l scăpi pe jos iar acesta pică într-un rahat de câine, ce faci? Îl ridici şi îl cureţi sau rupi altul?
S-ar explica doar dacă ar fi ultimul măr din lume şi a fost al tău până să-l scapi.

| hummmer a răspuns:

Şi dacă plângi, el ştie? Nu.
Uită-l. Ai toată viaţa înainte, ca el vor mai fi destui.
Şi caută să ai o relaţie în lumea reală, există o vorbă: Ochii care nu se văd, se uită.
Ai grijă de tine.

| DavidTTwowTT a răspuns:

big grin Salut. Elimina concurenta... rolling on the floor Glumesc.
Poi ce poti face? Sincer l'ai avut acum... poate face asta doar sa iti faca in ciuda daca zici ca te placea.Incearca sa stabilesti relatia cu el si sa intri in discutii mai adanci.Pe scurt, sa te aproprii de el cat mai mult si daca vezi ca el tot nu vrea sa o lase pe fata aia, cel mai bun raspuns ar fi sa'i spui ca tii la el.
Nu inteleg, daca tii la el si el la tine, de ce nu sunteti impreuna? thinking
Poate nu erai pregatita de o relatie, sper ca acum intelegi cum e sa pierzi pe cineva drag.
Si viata ne da si astfel de momente pentru ca noi sa fim pregatiti cand se va intampla a doua oaratongue.
Deci daca tu il consideri un lucru rau, iata si o alta perspectiva big grin bafta papa daca mi e ceva ce vrei sa discuti dai mesaj big grin