Te-ai gândit că poate el vorbea şi cu tine şi cu acea fată cu care e acum?
În fine, draga mea nu trebuie să plângi după el, ştiu că nu vrei să auzi chestii de genul,, mai sunt băieţi el nu e singurul,, dar aşa este, el a văzut că acea fată are interese comune ca ale lui gen counter strike, înţeleg că îţi este dor de el dar fii indiferentă pentru că dacă spuneai că vorbeaţi aşa de mult o să se întoarcă la tine, poate nu peste 2-3 zile dar se va întoarce la tine, fii sigură că aşa cum ţie îţi este dor de el şi lui îi este.
Ah da, nu-l mai presa cu mesaje apeluri. lasă-l să-ţi simtă lipsa aşa dacă vede că îl cauţi el nu se sinchiseşte nici măcar să-ţi vorbească.
Baftă!
Heeey,calmeaza-te! Nu rezolvi nimic daca plangi. Tot ce trebuie sa faci tu este sa il iei separat fata-n fata si sa-i zici ce simti pentru el, parerea mea! stiu ca poate nu ai destul curaj sa faci asta, dar pana la urma ce ai de pierdut?! Ii spui tot, te descarci si daca vezi ca ramane cu "frumusetile" lui, te sfatuiesc sa te gandesti ca nu te merita.Viata merge inainte, si asa este iubirea la varsta asta..cu toti trecem prin asta..fie ca vrem, fie ca nu. Sper ca te-am ajutat, poti sa-mi mai ceri ajutorul, daca ai nevoie.O zi buna
Andrei67y5 întreabă: