Nu este îngrijorător. Poate că el nu are bani etc, etc. El, îți face un cadou în fiecare zi; TE IUBEȘTE! Cel mai frumos cadou pe care ți-l poate oferi un iubit, este INIMA și ÎNCREDEREA lui!
Sa presupunem ca ai vrut sa zici cadouri si nu ne este de ce? pentru ca uni baieti nu fac cadouri nu sunt atat sentimentali.de asta. Sper ca te-am ajutat.
Nu e ingrijorator,de ziua ta sigur o sa-ti faca,dar nu te astepta acum la fiecare sarbatoare:ca e ziua indragostitilor,ca ziua omizilor, ca e ziua bujorului. Daca te iubeste, te iubeste si fara cadouri.Ca degeaba iti face cadou daca nu tine la tine.
Placerea lui de a-ti face cadouri este direct proportionala cu placerea pe care o resimte atunci cand este cu tine/te priveste.
Afla cum ii place sa fii/arati/te comporti cand esti cu el si fa-i pe plac de catea ori. Cadourile nu vor intarzia sa apara.
Bineinteles ca ajuta si cateva sugestii/apropouri nevinovate.
Poate ca nici nu a mai facut cadouri cuiva pana acum, poate ca nu este constient de dorinta ta de a primi cadouri.
Poarta cu el o discutie in care ii spui ca o prietena de-a ta a primit cadoul x si i-a placut foarte tare, apoi brusc iti amintesti de inca o prietena care a primit si ea un cadou si l-a rasplatit pe prietenul ei cu x pentru gestul minunat.
Nu astepta sa-ti cada cadouri din cer!
Improvizeaza, totul are un inceput!
staff3006@yahoo.com
Fiecare om își manifestă dragostea diferit. Îți place de el sau de cadourile de la el?
Poate o duce prost cu partea financiara, te-ai gandit si la asta sau doar la *** ta?
Nici eu nu am primit de la fostul prieten cadouri am stat 1 2 3 4 5 si a 6a luna ne-am despartit si atunci mi-a zis ca vroia sa vada daca sunt materialista ca el a dat numai de fete materialiste...dar sincer o floare rupta dupa drum era un gest frumos
Deci amintesteti ca el nu-i banca, si nu poate sati cumpere zilnic sau saptamanal cate ceva...de ziua ta si cu ocazia catorva zile speciale, iti va cumpara
si mai ales cum a fost Valntines Day si Dragobetele... unii nici nu cred in chestii din astea.pentru unii este doar o zi obisnuita
Onn3 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: