| MariaDinBihor a întrebat:

Lucrurile sunt ciudate între prietenul meu și cu mine, am trăit într-o relație foarte frumoasă, până când s-a întors în țara sa natală, din momentul ce el a plecat s-a schimbat, în sensul că nu mai vrea să lucreze aici, unde locuiesc eu este o țară total diferită, înainte spunea că va merge acolo unde merg și de la intoarcerea lui nu a vrut să mai lucreze aici, i-a marit si salariul, și am plecat amandoi în vacanță, când ne-am întors, am făcut-o cu fratele său și de atunci este în întregime o altă persoană. Doreste să plece și o va face, nu știu in cât de mult timp, lucru este că prima dată când s-a dus, a fost ca trebuia sa dea de permisul de conducere, la fel s-a întâmplat a doua oară, iar de când s-a întors vrea să cumpere o mașină, vrea sa o cumpere in țara lui natala, și nu mai știu ce să fac, pentru că simt o mulțime de lucruri, și el, dar nu la fel de mult pe cât eu, asa ca dupa un timp de la cumparearea masinii sigur se va duce sa o conduca, ideea este că sunt îndragostita de el, il alint, il pup si etc... Nu sunt foarte feminina si aproape intotdeauna il musc, o fac in gluma, dar musc cam tare, exista o diferenta de 5 ani, suntem impreuna de 1 an. Vreau să-l fac să rămână și nu știu cum să o fac, ce ar trebui să fac?

Răspuns Câştigător
| Anabela777 a răspuns:

Discutati. Spune-i exact ce simti si ce te deranjeaza iar daca intr-adevar tine la tine atunci va ramane.

| MariaDinBihor explică (pentru Anabela777):

Am tot vorbit cu el si cam degeaba totu pare a fi Cam in zadar, ba zice ca sta ba zice ca pleaca, m-am saturat sa pling gindinduma ca pleaca fara a se gindi la mine

5 răspunsuri:
| Anabela777 a răspuns:

L-ai inselat cu fratele sau? Ori nu sunt eu in stare sa citesc calumea? Nu de alta dar vreau sa stiu exact ce s-a intamplat inainte de a te faca panarama.

Logic ca nu l-am inselat nu-s dementa " am plecat amindoi in vacanta, când ne-am întors, am facut-o cu fratele sau" adica ne am intors toti 3

Logic ca nu l-am inselat nu-s cu capu!
"am plecat amindoi în vacanță, când ne-am întors, am făcut-o cu fratele său" ne am intors toti 3
(Sper sa se trimita raspunsu inca nu stiu cum merge TPU?)

| Anabela777 a răspuns (pentru MariaDinBihor):

Aaaaa, mor de ras ca nu mi-am dat seama laughing)