| monaemona14 a întrebat:

Lumea din jurul meu se ia de mine pentru ca sunt rockeritza si ma imbrak numai in negru. dar nimeni nu se gandeste ca poate asa sunt eu mai inchis. ce as putea face sa ma lase lumea in pace odata?

Răspuns Câştigător
| AG a răspuns:

Iti spun ce am facut eu: I-am dat dracu' si am mers mai departelaughing
Serios acum: de ce ar trebui sa imi pese de parerea celorlalti? e viata MEA, si fac ce vreau EU cu ea. Nu mai stiu exact unde am auzit chestia asta, dar e adevarata: "smart people talk about ideas, SMALL people talk about other people". Asa ca cel mai bine e sa nu iti pese, pentru ca tot ei vor avea de suferit cand vor vedea ca nu dai nici doi bani pe comentariile lor inculte.

4 răspunsuri:
| kattya96 a răspuns:

Deci nu poti fi rockerita daca nu ai un caracter puternic care sa ii domine pe ceilalti. Trebuie sa ii ignori si sa fii asa cum ti-ai dori sa pari. Rockerii nu se lasa dominati de sentimente, insa si le exprima prin muzica. Au niste talente legate de tot ceea ce inseamna arta.
Daca crezi ca esti rockerita nu trebuie neaparat sa fii ca la carte ci sa fii tu, insa sunt numiti rockeri dupa stilul lor sumbru de a fi, poate tu nu esti atat de rece daca pui la suflet ce pune lumea.
Succes si gandeste-te bine la cine vrei sa fii. Nu esti rockerita doar daca te imbraci in negru happy

Răspuns utilizator avertizat
| COLORATTA a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa nu ii bagi in seama, sa ii lasi sa creada ce vor ei pentru ca pana la urma e viata ta si faci ce vrei TU cu ea nu ce vor ALTII! zambeste-le indiferent si nu'i baga in seama. daca tie iti place sa fi rockeritza este numai treaba ta si... poate si placerea ta! lumea asta e proasta, nu o asculta! ai o singura viata si o singura sansa sa faci ce-ti place tie!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti recomand sa nu te mai arati asa mult rockeritsa in fata lumii ca nimeni nu te va intelege, mai ales avand in vedere faptul ca majoritatea sunt cocalari si ptipoance. Crede-ma ca te inteleg dar stii ce mai bine nu-i bagi in seama ca trebuie sa fii mandra ca esti printre putinii care stiu cei aia muzica adevarata...