| Sandor12921 a întrebat:

Lumea este foarte ok din punctul meu de vedere, chiar nu vad de ce se plang atatea persoane cum ca lumea in care traim e degradanta si nasoala, chiar este foarte frumoasa, adica oamenii sunt foarte ok majoritatea iar de cei care nu sunt ok nu ai nevoie, asa ca ii poti ignora usor, chiar am ajuns la concuzia ca viata asta este superba, poti face ce vrei si cum vrei, iar in caz ca gresesti cu ceva, putina incredere in fortele propii schimba tot, voi ce credeti? Cum vi se pare societatea in care traim?

Răspuns Câştigător
| Timidul333 a răspuns:

Da, in mare parte ai dreptate si in mare parte pot spune ca nu esti un om ce pana acum nu a fost incuiat de societatea actuala.
In primul rand, tu ca individ, esti diferit prin multe aspecte fata de toti cei 7 miliarde de toti indivizii, la fel ca noi toti. Diferente ce reies mai greu (gandire emotii trairi) si diferente ce reies mai usor dar cam greu de intalnit de obicei la aspectul fizic ( ochii gri" etc.
Acum vorbind doare despre gandire, tu, individul ai gandirea ta diferita fata de altii... ceea ce te face sa iti pui intrebari despre lumea in care traim. Iar cand zic lumea ma refer la alti indivizi cu alte tipuri de gandire fata de societate.
Dupa cum avem norocul... unii ne nastem puternici si vedem lumea roz fericita si libera iar altii slabi nimic nu este bine etc.
Societatea de care iti spuneam incearca sa ne duca spre o gandire slaba si cat mai putina libertate.
Este imposibil sa gandesti ca totul este roz toata viata, acum este doar un moment si am sa iti zic si de ce este imposibil:
Daca tinzi o viata intreaga sa fii fericit, devenind paradox deoarece daca viata o tine constant in fericire fata sa discerni raul de bine, nu mai realizezi importanta si valorile fericirii. De aceea la un momentdat vei mai fi si trist/a dar sa fii sigura ca si fericit/a pentru ca nu ai cum sa stii ce este tristetea in afara fericirii si fericirea in afara tristetii.
M-a cam luat valul dar intelegi tu ce zic laughing.

| Sandor12921 explică (pentru Timidul333):

Inteleg fratele meu, dar nu consider ca trebuie sa fi trist in aceasta viata, adica pe bune, daca esti de exemplu fericit 20-30-40 de ani cu siguranta vei fi fericit tot restul vietii, sincer iti spun, eu sunt tigan si nu imi e rusine sa recunosc asta chiar daca toti vor sari sa spuna lucuri nasoale, chiar este foarte buna acesta lume in care traim si nu e neaparat treaba ca vedem totul roz nici eu nu vedeam totul asa frumos pana ce mi-am deschis ochii si parintii mei m-au invatat sa imi deschid ochii, sa vad cu adevarat ce inseamna viata asta, in sepcial tatal meu, pe care il respect enorm de mult, m-a facut sa vad cat de frumoasa poata sa fie aceasta viata, in fine, vad ca ai o minte descuiata si imi place asta!

| Sandor12921 explică (pentru Sandor12921):

Exista si oameni saraci sau cu o situatie financiara mai limitata, ce nu au o anumita putere dar se pot simti fericiti, scuze daca nu scrisei totul corect, m-am grabit

5 răspunsuri:
| DorelExpertu a răspuns:

Sunt de acord cu tine.
Lumea poate fi chiar frumoasa daca esti bipolar.

| KLiNK a răspuns:

Majoritatea sunt încuiați la minte. Zic ca lumea e nasoala doar din cauza experientelor proprii sau pentru a se da in spectacol (da, mai sunt si fenomene d-astea)