1 Din tot ce ai sunt tot ce n'ai! 2 Viaţa este o piesă de teatru, iar noi suntem actorii ei. Jucăm cu rolul neînvăţat şi nu e nimeni să ne sufle când ne-am încurcat. 3 Parca imi adorai zambetul. Tristetea nu mi-o poti adora?! 4
n-are rost sa trantesc usa la plecare.dar stii ceva?! nu-mi pare rau ca te doare! 5 Si cand aveam probleme?! Imi spuneai sunt aici nu te teme. 6Dar indiferent cat de tare doare tu trebuie sa stii ca-i doar o incercare trecatoare...7 Invata ca daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul. 8 Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcinev 9 Nu renunţa niciodată la ce îţi aparţine! Şi nu le permite altora să renunţe la tine! 10 Şi şanse să le pară rău pentru ce fac? - Minime. 11 Nu-ti mai manjii fata' cu lacrimi de iubireee Nu-mi cere sa te iert :*. Stii ca nu-mi sta in fire :d 12 se'ntampla doar Odata'n viata. Cand tOti iubim Cu adevarat! 13 Vagaboanda, orgolioasa, fata rea oricum as fi sunt fata ta 14 Îmi lipseşti tu! ♥ 15 n gandu` meu mereu te port. Ca pe.un lucru sfant. sper ca iti plac :*