| Andreea1095 a întrebat:

Luna viitoare incep facultatea.Am o multime de emotii pentru ca nu cunosc pe nimeni si mai ales pentru ca sunt foarte timida si imi e teama ca nu voi reusi sa ma adaptez.As vrea sa stiu cum e la facultate.Trebuie sa mergi in fiecare zi? Care e numarul maxim de ore pe care le poti avea intr-o zi?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

O să vă cunoașteți, pe parcurs, iar stările de neliniște și emoție vor dispărea, în scurt timp.
Dacă tu, acum, te agiți și manifești stări de emoții, ce vei face la examenele orale, din timpul sesiunilor? Cum ți le vei controla?
Nu pot să mă pronunț în vederea altor facultăți, dar, acolo, unde am absolvit eu, prezența era (aproape) obligatorie. Nu înseamna că nu poți absenta (uneori), însă depinde și cât timp, ești dispus(ă) să acorzi studiului, cât ești de interesată să îți iei notițe, ori să înveți în vederea obținerii bursei (studiu, ori de merit). Numărul de ore diferă, de la o zi la alta, poți avea și "ferestre", între ore. În facultatea noastră, de multe ori, se făceau ore până la 08.00 pm. Era un foc continuu : ))
Oricum, succes, și învață să te adaptezi tuturor situațiilor. Curaj!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Un profesor spunea ceva de genul: facultatea vine de la cuvantul facultativ, adica obligatoriu: vine cine vrea si trece cine poate. Daca insa este vorba de o facultate privata aici nu prea mai conteaza nici prezenta si nici invatatura: conteaza sa ai bani sa-ti platesti studiile. La facultatile bune de stat, poti avea si 8 ore pe zi, dar...te vei adapta repede. Mult succes!

| RisenAngel a răspuns:

Pai nici nu trebuie sa te duci laughing doar la examene depinde si ce profil ai ales

| Andreea1095 explică:

Va multumesc pentru raspunsurihappy.