| numel a întrebat:

(lung) Salut TPU. Am si eu nevoie de un sfat.
Am o situatie cam nasoala si sta cam asa:
Actuala mea prietena s-a despartit de ceva timp de fostul ei. In perioada in care au fost impreuna (2 ani) aceasta i-a dat poze in sutien. La un momentdat, acesta a inceput sa se schimbe foarte mult si a facut-o pe ea sa se simta foarte prost, rezultand despartirea lor. Acum, din cauza geloziei si fiindca a aflat ca e impreuna cu mine, fostul ei a inceput sa raspandeasca acele poze prietenilor ei de pe conturi anonime de Facebook si Instagram. Am incercat sa il contactez pe fostul ei sa discut cu el situatia dar inca nu mi-a raspuns la mesaje. Stie cineva ce as putea sa fac?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îl reclami la poliție pentru încălcarea intimității și mult mai multe încălcări, dar fiindcă aceasta a acceptat la cererea acestuia sa trimită poze, nu prea are ce sa ii facă, oricum la noi in țara nu se face nimic. Maică-mea e criminalist și a fost primar, și știu cum sta treaba cu legile ( sper ca fata nu e Magdyz )

| BogdanBz a răspuns:

Il puteti reclama foarte frumos la politie si o sa regrete toata viata lui. Acele poze sunt considerate indecente si trimiterea lor catre alte persone, fara acordul prietenei tale, se considera infractiune.

| mary1990 a răspuns:

Buna. Din cauza ca prietena ta i-a daruit pozele deci cu acordul sau, din pacate nu ar putea fi denuntat la politie. Tot ce iti ramane de facut este sa vorbiti toti trei destre situatie fata in fata, depinde mult si de mentalitatea tipului pentru ca daca este prost si o tine cu a lui nu prea ai cum sa il convingi doar cu bataie sau bani altfel nu stiu sincer. Sper sa se rezolve si daca nu, trebuie sa ii stai alaturi prietenei tale ok?

| diana37282 a răspuns:

Pai vorbești cu prietena ta sa îl sune poate ei îi va răspunde și dacă ea nu reușește să îl potolească intervii tu daca nici atunci sa îl reclami la politie e varianta cea mai buna. Succeshappy