Pai la 17 ani nu trebuie sa vrei sa dispari trebuie sa intelegi cat de rahat e lumea si trebuie sa descoperi cum sa supravietuiesti mai departe... adica cum sa devii adult
Stiu, dar nu cred ca toti au fost in cazuri de genul asta.
Ce sa iti zic... viata nu e corecta. Pentru unii e mai simpla, pentru majoritatea mai complicata... tine de fiecare cat de puternic e si de cat lupta
Dacă ții la vorbele unor nimeni și vrei să dispari din cauza asta, păi dispari, ce te oprește?
Am fost si eu victima a bullying-ului dar ce ai tu aici este la cu totul alt nivel.
Sincer, din experienta iti spun ca nu prea ai ce face. Singura optiune este sa-ti repeti in cap "ca sunt prosti cand treci pe langa ei".
Sa fim seriosi... pe directiune o doare undeva de cele mai multe ori in cazurile de bullying asa ca nu prea ai ce sa le faci.
In cazuri rare poti sa vorbesti cu profesorul lor diriginte daca il cunosti.
Mersi inca odata ca ti-ai irosit timpul cu mine Nu multi fac asta
Felicitari, tocmai ai descoperit ca lumea e rea. Mai ai multe de invatat. Incepe prin a invata sa nu-ti pese de restul lumii, decat de persoanele care conteaza pentru TINE.
La ce injuraturi de retarzi au sigur nu.i nimic de capul lor. Ignora.i sau raspunde.le pe masura si nu pune la suflet ca nu se merita.Nu merita sa dispari din cauza unor prosti.
RazvanCazan întreabă: