| xXxTedyGirlsxXx a întrebat:

Luni,dau teza la romana,si imi e foarte frica,clasa 6, cum pot lua o nota mare?

Răspuns Câştigător
| blueangel99 a răspuns:

In primul rand linisteste-te. Nu te stresa, teza la romana in clasa aVIa nu e grea (cel putin la mine nu a fost).
Fa-ti un plan de recapitulare pe gramatica si literatura, si apuca-te si lucreaza cateva exercitii cu notiunile de vocabular pe care le-ai studiat(ca in general asta se face pe primul semestru la romana, si se da la teza). La literatura nu stiu ce o sa va dea, depinde de profesor, dar tu sa ai toata materia recapitulata, ca nu e rau.
Totusi, nu ai procedat bine ca ai lasat-o pana pe azi. Practic ingrasi porcul in ajun. Invata azi ce este mai dificil, pune la punct marile probleme, iar maine recapitulezi ce e mai usor. De obiecei, in ultima zi dinaintea unui examen/ unei teze e bine sa te mai relaxezi un pic.
Si la final nu am ce sa spun decat ca iti urez succes pentru luni(ce coincidenta, si eu am teza atunci, tot la romana laughing
Sa iei nota mare!

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Stai linistita nu iti mai fie frica ca nu se intampla nimic chiar daca iei o nota mica nu e sfarsitu lumi!
Incerca sa te calmezi happy
Pa!

| PROTOTYPE a răspuns:

Inveti laughing Fara stres fiindca nu te ajuta deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invatand o.O

| Karamba a răspuns:

Invata cat poti de mult si fi tare. a VI nu e asa grea credema.Doar ai incredere in tine.

Bafta!

| bennn a răspuns:

Copiiaza si gata!

| paula233 a răspuns:

Si eu am dat, vineri si sunt tot in clasa a 6 a si nu a fost deloc greu e aproape ca testul dar iti da ce ai invatat pana atunci. Succes!

| dragosbogdan001 a răspuns:

In primul rand invata. In al doilea rand citeste: http://bravonet.ro/blog/sfaturi-ca-sa-iei-nota-mare-la-teza/2013/11/29/.