anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Luni este ziua unui coleg de clasa si m-a invitat pe mine si prietena mea dimineata la el acasa pentru ca sta aproape de liceu, sa mancam tort si sa bem o sampanie laughing.
in clasa a 9-a nu prea ne intelegeam, dar de cand am inceput a 10-a stam toti 3 mereu, eu cu andreea in penultima banca iar el in ultima, ne ajutam la teme, la teste,, nu e genul de baiat smecheras sau ceva de genul.
Vorbim orice cu el ca si cum ar fi fata si el la fel este cu noi.
Intre noi este o competitie la scoala, cine ia note mai mari, el este cel mai destept din clasa.
i-am cumparat amandoua un parfum Urban Edge si o bratara de argint dar eu nu vreau sa ma duc acasa la el, mi-e rusine chiar daca nu o sa fie parintii lui acasa, am mai fost odata cand a dat prima ninsoare ca sa bem o ciocolata calda si atat.
Andreea dintotdeauna s-a inteles bine cu el.
Acum problema se pune sa mergem la el acasa pentru ca eu si Andreea ajungem la scoala la ora 7:30 iar luni orele incep la 9:10, ce spuneti?

3 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Eu sunt de parere ca ar trebui sa te duci. Sunt sigura ca te vei distra. Sti vorba aia : Totul are un inceput. Alegerea este a tawinking Pa-pa O seara placuta sa ai

| Icecream15 a răspuns:

O sa va distrati..in acel putin timp happy deci du-te big grin

| macs3k a răspuns:

Ar trebui sa mergi ca mare lucru nu se poate intampla daca sunteti asa buni prietenibig grin vb aia nu o sa va f... distractie placutabig grin