Alinutz, depinde de sensibilitatea fiecaruia. Eu mi-am facut gaura si nu m-a durut deloc.In momentul cand te afli in fata faptului, gandeste-te pur si simplu in alta parte di in 2 secunde o sa fii "gaurit". Nici nu o sa iti dai seama. Bafta si curaj!
Nu...Iti baga si cercelu odata cu gaura.Doar doar putin.Chiar foarte putin.PLzz fundita si vot!
Eu am cateva gauri in plus dar mi le.am facut eu sau vreo pritena...
sincer nu tin mante vreo durere infernala) daca te duce la un salon bun si are pistol e bine...ca tot secretul e sa ti.l bage din prima, adica sa apese doar o data.
Doare cateva zile dupa daca apesi sau daca te culci ce acea urece...
in concluzie nu doare tare si mertita sa-ti faci daca chiar vrei (desi eu numai port cercei in gaurile alea ca m-am plictisit de ele)
Nu doare deloc,mai ales daca mergi la un salon pentru asa ceva. Simti ca o intepatura de tantar,nimic mai mult. Unele persoane fac asta chiar acasa,cu un ac medicinal,insa nu e recomandat. Deci nu, nu-ti face griji, nu doare! :d
Nu doare.Simti o mica presiune dupa ce iti face gaura dar dupa 2-3 ore iti trece. Si da, ti-o face doar cu pistolul dupa ce iti dezinfecteaza urechea si te da cu o crema.
NU doare deloc. Daca nu ti-l face pe sfarcul urechii nu doare. Simti o piscatura 2 secunde. Funda?
Mai baiatule esti fata de vrei sa-ti pui cercel sau vrei sa pari mai "smecher" lasati urechile in pace, cautati o prietena cercelul e pentru. fete nu baieti
anonim_4396 întreabă: