| Lucasion a întrebat:

M-a parasit iubita si nu stiu ce motiv are nu m-am purtat urat cu ea nu stiu cu ce am suparat o o iubesc si nu stiu ce sa fac am fost cu baietii in oras la bere la film la meci de fotbal dar nu pot sa o iut mai ales cand ii vad pe altii cu prietene ce sa fac spuneti-mi va rog dau funda bineinteles

Răspuns Câştigător
| SummerSmile97 a răspuns:

Cred ca motivul pentru care s-a despartit de tine este ca a gasit pe altcineva, daca tu ai spus ca nu ai suparat-o cu nimic! Sau poate ea crede ca nu o mai iubesti, ca nu i-ai mai acordat destula atentie...Ai putea vorbi cu ea sa o intrebi de ce s-a despartit de tine, sa iti spuna si tie sa vezi unde ai gresit! Mult noroc!winking

Sper ca te-am ajutat! happy

Raalucaa ^.^

| Lucasion explică (pentru SummerSmile97):

Da dar ma evita mereu nu pot sa vb cu ea intelegi?

| SummerSmile97 a răspuns (pentru Lucasion):

Daca ea te evita inseamna ca are pe altcineva! Adica daca tu nu i-ai facut nimic, nu ai suparat-o si chestii dintrastea inseamna ca ea te evita deoarece nu stie ce sa iti spuna! Ea poate stie ca tu inca o mai iubesti si nu vrea sa te raneasca spunandu-ti ca este cu altcineva!

4 răspunsuri:
| RyanGeorge a răspuns:

Ai incercat sa vorbesti cu ea? Ai avut ocazia sau curajul sa-i pui intrebare DC?, trebuie sa fie un motiv ca doar nu s-a despartit degeaba, incearca sa o intrebi daca tot iti pui in gand intrebare "DC" si atunci poti sta mai linistit, iar cat despre uitat...nu te mai gandii la ea, degeaba mergi peste tot si iti pierzi timpul sperand ca o uiti daca te gandesti la ea sau la cum a fost cu ea ori cand vezi pe prietenul tau cu prietena ei iti aduci aminte de tine si "ea", sterge nr de tel, pozele de pe PC cam tot ce tine de ea si mai incearca, ai incercat odata mai incearca. binenteles daca si tu vrei cu adevarat sa o uiti.

| Lucasion explică (pentru RyanGeorge):

Mersi m-ai ajutat