anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-a parasit prietena mea pentru ca ma duc noaptea cu prietenii in discoteca in cluub, fumez, beau, arunc banii pe geam... ce sa fac ca sa o recapat...am 14 ani

15 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Sa-ti schimbi obiceiurile

| Necunoscută a răspuns:

Ce ai zis tu aici vrei să faci peste câţiva ani. Te rog!

I was Here!

| bogdan1004 a răspuns:

@lady nu va inteleg pe cei care va bagati in seama asa daca nu vreti sa scrieti raspuns ajutator pentru cei care au o problema dc raspundeti?

| medgirl a răspuns:

Cred ca e evident ca daca te-a parasit pentru astea, tu trebuie sa te schimbi si sa faci contrariul.Demonstreaza-i ca tii la ea si pentru ea uite te-ai schimbat, plus ca cred eu ca esti mic pentru asa "viata pestrita", totu-i inainte!

| Gripa a răspuns:

laughing laughing rolling on the floor
Partea cu aruncatu banilor pe geam e foarte tare shukarule care esti tu shukar.Pai ba pulifrici, tu la paispe ani meri in club sa bei si sa fumezi ma? Te lasa aia sa intri? Acum lasa toti mucicosii? Tu n-ai nici par pe picioare da mergi sa arunci banii pe geam rolling on the floor. BENGOSULE.

| Alexandra_4191 a răspuns:

Daca vrea ia-o si pe ea in club daca nu ii place acolo petreceti doar voi doi timpul impreuna pentru ca daca chiar ti la ea poti renunta la aceste obiceiuri, iar ea daca ii spui ca te vei schimba si iti va da o noua sansa tine la tinewinking

| bogdan1004 a răspuns:

@gripa chiar am par pe picioaarelaughing da ma lasa aia in club tongue ma duc cu prieteni mai mari

| Jigsaw a răspuns:

Esti un copil fara copilarie.Cine crezi ca inghite chestii,gen: merg in club,beau, fumez, arunc banii pe geam?

| alexandra_2113 a răspuns:

Nu imi plac genul asta de fete(chiar daca si eu sunt fata nu tin cu ea ) si mie imi place ca intr-o relatie sa ai putina libertate, sa faci activitati si separate nu doar cu partenerul
daca nu te accepta asa cum esti dc mai sta cu tine? sad

| CondratRobert98 a răspuns:

Buna! Sa-ti schimbi obiceiurile nu mai bea la 14 ani ca nu-i deloc bine si lasa-te de fumat iti zic eu.Multa bafta si te lasa maica-ta la 14 ani sa bei si sa fumezi? Ciudat.

| Necunoscută a răspuns:

Mă bag, mă! Pentru că pot. Toţi sunt de acord cu mine, nimeni nu crede chestii de genul : scrise mai sus chatterbox laughing

| EmilyCollins a răspuns:

Pai este evident oare de ce mai intrebi la 14 ani sa bei si sa fumezi nu este normal stiu ca toti o sa iti spuna asta dar ca sa o recapeti trebuie neaparat sa iti schimbi obiceiurile trebuie sa-i arati ca te-ai schimbat ca doresti sa fiti iar impreuna oricine se poate lasa de fumat si de baut daca chiar vrea nu zic ca e usor dar daca vrei sa fiti iar impreuna trebuie macar sa incerci cat despre aruncatul banilor pe geam nu inteleg de ce faci asta esti prea bogat si nu mai stii ce sa faci cu banii?

| butterfly_7758 a răspuns:

Ai vrea sa faci din astea cand mai cresti nu acumlaughing) nici nu te lasa in club acumlaughing si de unde bani ca alocatia o folosesti pentrui lapte praf ca sa mai crestilaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baietelu'hee hee data viitoare cand vrei sa visezi, scrie intr.un caiet, nu de alta dar umpli siteul degeabalaughing

| bogdan1004 a răspuns:

Cei care nu ma cred sa ma s...a ca pe voi tare va crede lumea