| heroinaXOXOXO a întrebat:

M-a pupat pe obraz,din prietenie,si in momentul ala fara sa apuc sa ma feresc ma pupa pe buze,inainte sa reactionez eu. Atunci eu l'am impins, ca sa ma lase in pace. Ma simt foarte vinovata. Se considera inselat sau nu? Sa ii zic prietenului meu ce s-a intamplat sau nu? Eu imi iubesc foarte mult prietenul si nu as face asa ceva niciodata.Imi pare foarte rau, dar chiar nu am vrut sa se intample asa ceva..help!

3 răspunsuri:
| mihaelaT a răspuns:

Depinde si ce fel de temperament are prietenul tau. daca stii ca e mai calm, spune-i frumos ce s-a intamplat si ca tu chiar nu ai dorit asta. daca stii ca e mai morocanos si certaret...desi intr-o relatie nu ar trebui sa existe deloc secrete. evita sa-i spui. pe de alta parte gandeste-te tu cum ai reactiona daca el ar veni la tine cu o poveste similara.

| Myrru a răspuns:

Mai bine ii explici prietenului tau cum s-a intamplat totul inainte sa afle de la altcineva si sa interpreteze totul gresit... daca te iubeste si el o sa aiba incredere in ce spui si o sa te creada ca nu a fost intentionat! Si nu are de ce sa se considere inselat daca tu chiar nu ai vrut sa faci asa ceva...Bafta!happy

| korky a răspuns:

Eu zic sa ii spui ce s-a intamplat, ca a fost doar o simpla reactie (din reflex)si ca nu ai vrut sa il superi.Sunt sigura ca va intelegewinking