| Ana126890 a întrebat:

M-a pus dracu sa ma îndrăgostesc...
Ok încep iar sa povestesc (aici chiar am nevoie de susținere).
Vara trecuta am început sa vorbesc cu un băiat. A început sa vorbească foarte pervers cu mine, eu i-am făcut jocul sa zic asa. O perioada am uitat unul de celalalt. In iarna, first date sa zic asa a fost acasă la un alt băiat (prieten comun). Băiatul asta cu care am vb eu în vara avea iubita pe atunci, dar fiind fuckboy)))) îmi făcea și mie avansuri. Cu timpul, ieșind mai mult, pe la filme, prin case, cu gașca, am prins sentimente mari pentru el, deși la el majoritatea subiectelor erau despre sex. Am ajuns sa ne și sărutam, sa ne,, tăvălim,, prin scări de bloc îmbrățișați, sa îmi pună mana în zona intima sau pe sâni etc. mda, am ajuns sa-i ating și eu penisul prin pantaloni, dar am păstrat limitele. Băiatul asta în prezent s-a pus cu o fata... chiar dacă a spus ca după ce termina cu examenele o sa fie ceva mai mult între noi. Fata aia și cu mine ne înțelegem chiar bine, încerc sa par indiferenta când îmi trimite poze cu ei sau când îmi spune ca face cu ea fix ce făcea cu mine. In prezent băiatul asta abia îmi mai răspunde la mesaje, e distant. Ma simt super nasol de când cu asta, am mereu nervi și plâng. Ceva sfaturi sa nu știu, sa trec peste? Sa nu îl mai plac?
Si pentru băiatul asta am fost doar o joaca sau a ținut la mine? Am 14, el aproape 16.

Răspuns Câştigător
| Vikaa a răspuns:

Gj,ai fost doar o unealta pentru el,ca si restul de fete ce au fost cu el. Daca ai stiut ca e asa,de ce nu ai incheiat-o de prima data cu el,dar de fapt nici tu nu ai zis nu,ai zis sa vezi ce iese.Ei bine pentru el ai fost o distractie si atata tot, ce sa te astepti de la un baiat acu in perioada adolescentei, asa is marea majoritate, nu ca ar vrea musai ceva serios. O sa uite de tine in cateva luni, dar o sa isi aduca aminte de tine cand o sa i se scoale, iar tu iar o sa pui botu.Nu te mai indragostii de oricine, o sa iti faci rau asa, probabil cu fata aia vrea sa te necajeasca si sa ajungeti sa va certati amandoua pana se ajunge la un scandal. Blocheaza sobolanul, ca nu ai nevoie de el, orice baiat iti poate oferii actiune la o adica, dar ai nevoie de cineva care sa si tina la tine si sa nu te raneasca.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

laughing)) ținut la tine, hahaha, ăla probabil te vede și zice de tine că ești mare panaramă că te-a tăvălit prin scări, ce dracu chiar așa n-aveți respect pentru voi deloc de vă lăsați la toți maimuțoii? Vă zic un cuvânt și gata, vă și ajung în chiloți. trist.

| IsabelaIssa a răspuns:

Tu nu te-ai îndrăgostit cu adevărat, ai făcut o obsesie pentru un "bad boy". El e pus pe distracții iar tu cauți iubire, ar trebui să accepți realitatea, deși și tu o vezi. Întotdeauna, indiferent de vârstă, alege să fi o prioritate în viața cuiva, nu o opțiune. Trebuie să știi exact ce cauți și să nu te abați de la drum, adică să nu faci compromisuri cu gândul că îl vei schimba. Nimeni nu se schimbă pentru că dorește altcineva, ci doar dacă simte nevoia să o facă. Amândoi sunteți foarte tineri, nu prea înțelegeți ce este iubirea cu adevărat ci confundați cu atracția fizică și obsesie.

| Ana126890 explică:

Tin sa spun ca toate atingerile au fost făcute prin haine.