Cel mai bine ar fi să vă cunoaşteţi.
Poate el te place, şi tu nu ştii acest lucru pentru că nu ţi-a spus, deoarece nu vă cunoaşteţi (încă). Aşa am făcut şi eu tot la Biserică, dar el mi-a băgat id şi am vorbit şi na, am fost un cuplu . Deci cel mai bine ar fi să vorbeşti cu el!
La cum arata unele pustoaice de 13 14 ani de 18 20... nu stiu ce sa cred...
Si eu am omis o data varsta la o fata(omis in sensul ca am trecut peste varsta ei)
avea 14 ani pustoaica, arata de 18 20...
Dar degeaba are 13 14 ani si arata de 20, arata doar la corp ca la minteE la fel.
Nu ştiu ce să zic. Dar nu e neapărat pentru el să se uite doar la cele de 16, 17 sau chiar 18 ani. Spre exemplu eu am 19 ani şi prietena mea 15
Acelasi lucru i l-am spus si eu dar este rusinoasa si nu vrea sa se faca de rusine in caz ca s-a inselat.In aceasta seara merge la Biserica si imi va spune daca acel baiat chiar este interesat si merge in aceasta seara.
Adineauri m-a sunat prietena mea *Ema* si mi-a zis ca a fost si acel baiat. A mai spus ca a "invitat-o" sa stea langa el, si au facut cunostinta printr-un prieten de-al sau.Si cam atat... Ce parere aveti... O place sau nu?
Orice e posibil...eu zic sa vorbesti putin cu el si te convingi singura.(si eu am 13 ani si stau cu unu de 18...nu ii mare lucru)
SakuraRebeca întreabă: