anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-a sunat azi sa ne intalnim, trebuia sa ne vedem la 7, dar intre timp a inceput sa ploua. Atunci el imi trimite sms si imi zice sa sttau acasa mai bine, eu atunci incerc sa-i zicca sunt pedrum el imi zice. Ca deja s-a intors acasa, eu il sun imi respinge apoi ii trimit mesaj il intreb de ce nu raspunde, ca sincer nu stiu ce sa cred...nici un raspuns.
Apoi ii trimit mesaj si spun ca sa imi ierte insistenta de a-l vedea, ii zic ca n-are nimic, ca nu ne-am vazut azi, ii spun ca ii respect decizia, ca las la aprecierea lui cand mai vorbim. Nici un raspuns... ce sa fac in continuare? Oare ma mai cauta?

2 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Nu te supara pe mine ca-ti zic, dar cred ca esti mult, mult prea obsedata de respectivul baiat. Poate azi a avut o zi grea, hai sa-l scuzam asa, insa daca se comporta cu tine in modul acesta des, atunci lasa-l in pace si gaseste-ti pe altcineva. Daca nu te mai cauta, atunci este mai bine pentru tine, scapi de un om care nu te iubea.

| AndradaSkwisgaar a răspuns:

În continuare ar trebui să înveţi gramatica limbii române şi cu siguranţă te va căuta băiatul respectiv!