Cred ca cineva facea misto de tine.Suna tu la servicii cu clientii la nr. retelei la care esti abonata si intreaba daca s-a intamplat ceva! Stiu ca serviciul roaming taxeaza atat apelurile primite cat si cele efectuate! Tc ^^
Stai linistita; vor sa te pacaleasca; in situatii din acestea inchizi si suni customer support de la reteaua la cer esti abonata; este un scam si poti pierde cateva sute de RON de la o chestie de aasta daca nu si mai mult;
cand esti sunata de la "banca", "asiguarare", "guvern", "politie", posta, etc. nu dai dnici un fel de informatii; vei impiediaca astefe furtul de identitate, sa-ti goleasca contul sau sa-ti vanda casa in care stai
Salut. sper sa nu-ti dea prin cap sa trimiti vreun mesaj l-au sunat ce-i de la "flanco" sa-l anunte ca a castigat "un frigider"(el cu o saptamana inainte si-a cumparat un tv de la flanco) . unchiul meu a dat nu stiu ce date despre abonamentul lui si "agentia flanco" si-a transferat 50 de euro de pe abonamentul lui. l-au sunat cei de la serviciu clienti si l-au intrebat ce naiba face si el saracu`... si, a trebuit sa plateasca el fiecare banut pentru ca a fost avertizat cu nu stiu ce firma de recuperari.si i-au mai blocat si abonamentele(avea el si matusa mea). te sfatuiesc sa nu mai bagi in seama astfel de "agentii".