Ai asteptat destul timp ca sa te caute, dacă nu a făcut o e clar ca nu mai simte nimic pentru tine. Lasă gândurile sinucigase, e mai bine ca s-a terminat și nu ai luptat in continuare pentru un om care nu te vrea.
Tu ai impresia că merită să îți iei viața pentru cineva care nu mai e cu tine?
Ar trebui să treci peste, să înțelegi că v-ați despărțit și că nu poți obliga omul să stea lângă tine cu forța.
Au trecut 8 luni de atunci, cred că ar fi cazul să renunți la ideea de a mai fi cu el.
Viața merge înainte, trebuie să depășești perioada asta. Cu voință poți să îl uiți.
Pai stai putin, de ce sa te contacteze? Ai zis ca v-ati despartit. Aa, asteptai sa vina ca un catelus inapoi? Draga mea, nu te mai uita la atatea filme.
Nu mai zice nici in gluma ca iti iei viata. Trebuie sa intelegi cand e momentul sa treci peste moment. Sinuciderea nu e nicidecum o victorie. Viata te mai incearca, pentru a nu te lasa sa te plictisesti, dar nici sa mori nu e amuzant. Cred, n-am experimentat, dar presupun. Rostul tau NU sta intr-un om STRĂIN. Rostul tau e sigur langa cineva, dar niciodata langa cineva care te-a lasat. Daca s-a terminat, n-a fost niciodata iubire. Traiesti o iluzie din care trebuie sa iesi. Ce crezi ca rezolvi daca te sinucizi? Stai sa-ti zic eu: putrezesti in timp ce el se distreaza cu altele. Nu suna bine, nu? Asta vrei? Eu zic sa te bucuri si tu de viata ce ti-a dat-o Dumnezeu. Dumnezeu nu te-a lasat aici sa fii trista. Te-a lasat sa te bucuri frumos de viata. Crede-ma ca viata ta nu e o relatie esuata, nu aia iti ilustreaza tie viata. Decat sa-ti iei viata, mai bine ia-ti o vacanță, redescopera-te, citeste ceva frumos (precum Dr. Peale).
Ce e mort, mort ramane. Suicid? De ce? Viata este cel mai frumos cadou pe care omul o primeste de la Dumnezeu. Stai cuminte si repliaza-te.