| Ajutor195 a întrebat:

M-am apucat de sala am zis ca daca fata mea e oribila macar corpul sa fie ok, fac sala de 9 luni
Am încercat să-mi fac prieteni la școală
Dar am fost respins si am sfarsit sa ma bat cu un baiat
mă simt singur, chiar dacă sunt cu cineva
de fapt nu am nici un prieten bun
nici nu stiam ca singuratatea poate sa doara asa de tare
nu sunt obisnuit sa ies prea mult si chiar daca o fac ma simt ciudat si vreau sa ma intorc acasa

Daca primesc ceva pe care il voiam nici nu pot sa ma bucur nu mai sunt fericit pur si simplu simt ca lumea asta nu este pentru mine

am fost la psiholog si este doar foarte plictisitor si inutil am fost la 4 mai exact
Imi doream un caine credeam ca o sa ies cu el si ca o sa am grija de el dar nu este asa doar ii dau de mancare si ma joc cu el maxim 20 de minute pe zi
ce pot sa fac? sad

4 răspunsuri:
| cyupaku a răspuns:

Cumpara un caine este o idee buna si cauta un caine de talie medie

| missfatadelatara a răspuns:

Plimba-te prin aer liber, în parc, undeva unde e liniște,

| HazelEyes77 a răspuns:

Ideea e ca tu nu te simti bine in corpul tau dragul meu. Te consideri respingator in sine ta si ceilalti simt asta si ti o pot citi in privire. Totul vine din interior. Se spune ca ceea ce gandim in mare parte din timp asta o sa atragem in viata noastra. Trebuie sa incerci sa scapi cumva de complexul asta legat de fata ta. Nu e oribila asa o vezi tu poate nu toti gandesc la fel. Sunt persoane care nu au cel mai mai reusit trup sau fizionomie si se simt bine in pielea lor si nu i intereseaza parerea celorlalti. Daca totusi nu poti trece peste asta atunci fa unele schimbari de tip estetic la infatisarea ta in masura in care iti permiti s o faci. Iti vor incredere in tine. Stiu ca singuratatea e cea mai grea incercare pentru fiinta umana si nu mi imaginez cat de greu e sa fii respins intr-un grup de oameni. Refuz sa cred ca toti oamenii sunt atat de superficiali incat sa si aleaga prietenii dupa aspectul fizic nu dupa calitatile, persona litatea si lucrurile in comun pe care le ar avea cu celalalt. Permiteti sa te deschizi mai mult catre cei din jur.Crede ma ca iti vei gasi prieteni adevarati care vor vedea omul minunat care esti trebuie doar ai mai multa incredere in tine si sa incerci sa te placi mai mult. Cheia schimbarii vietii tale in bine se afla la tine. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cică te simți singur în momentul în care nu ești mulțumit de tine.
Până să îți faci prieteni reali ori te revizuiești, ori îți faci prieteni virtuali.